Šta je novo?

Koji power bank?

• Začetnik teme Začetnik teme Dmjenk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dmjenk

Slavan
Učlanjen(a)
07.03.2007
Poena
330
Koji power bank uzeti do nekih 4k, da može da napuni telefon 2-3 puta u razumnom periodu?

Imaju ali neki i dalje šalju, pokušaj da ih nađeš na Aliexpressu. Ja sam naručio sa Banggooda pre jedno pola godine, ne znam dal još šalju.

Xiaomi ima posebna verzija sa QC i košta 50$.

Xiaomi Powerbank 20.000mAh, cini mi se da ima i QuickCharge, sad cu da proverim.

Ili Aukey, za njih znam sigurno da imaju QuickCharge 2.0 i 20.000mAh.
Gledam sad KP oglase, koliko vidim ovaj aukey ima qc ali za punjenje samog power banka, a ne priključenih uređaja?
Xiaomi deluje ok manje od 2k cena što je odlično.
Još neki predlog ili da ne tražim dalje i uzmem xiaomi?

Imaš kod na kutiji koji izgrebeš i proveriš na sajtu. Pritom ima gomila klipova na netu kako razlikovati org od kopije.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Hm, ne znam kako ispričati ovo a da ne bude "prodajem ja jedan powerbank, kupi od mene", al ***.
Od dva Xiaomi-ja od 10k mah na KP (oba iz Rume) jedan bi trebao da je original - taj jedan na osnovu slika, drugi ne znam jer nema slika predmeta. Zavisi koji model se prodaje, oni manji (https://goo.gl/DsLp5o) imaju nešto bleđu štampu, imaju ugraviran logo na konektoru iznutra i još par sitnica, ali je teško prepoznati ako nisi video fejk ili nemaš da uporediš. Novi model od 10k je mnogo ređe fejk nego prethodni.
E sad, modeli od 20k ili ZMi su mi nepoznati i ne znam koje su razlike u odnosu na one fejk.

Ako ti treba dobar powerbank (original naravno) imam jedan kojeg bih se rešio - a nije Xiaomi, baci poruku.

Nazad
Vrh Dno