Šta je novo?

Koji post paid?

symbad

Čuven
Učlanjen(a)
23.08.2004
Poena
619
1)065, 064 ili 063.
2)Razmisljam da kupim MobiJunior, mesecno zaduzenje je 150 din,60 besplatnih poruka. Koliko kosta razgovor, bio sam na mobtelovom sajtu ali ipak bih zeleo da cujem misljenje nekoga ko ima ovaj paket, pomozite mi da ne bih napravio gresku, posto se mnogi zale na 063 postpaid, meni MobiJunior deluje odlicno, hvala svima.

Ako uzmes 064 (065) neces pogreshiti.Jedino da izaberes pravi paket za sebe (ako ti uopshte odgovara bilo koji od ponudjenih)

Pazi ja imam Mobi junior i mogu da se pohvalim da sada trosim manje nego dok sam bio na prepaidu kada sam trosio po 1000din mesecno a sada plafon 700-800din.Cena razgovora po min. prema 063 preko dana je oko 7din sa porezom a nocu oko 3,5din sa porezom mozda malo manje a prema ostalim mrezama u SICG 11din danju a oko 5,5 din nocu takodje sa porezom, i imas svako vece osim nedelje od 00:00h do 01:00h je dzabe provereno a za poruke imas popust ako posaljes svih 60sms-a mesecno posle toga su oko 1din sa porezom plu sto je besplatan GPRS i MMS na 063 postpai.
Preporucujem svima koji trose mesecno vise od 300din.

I ja sam na MobiJunioru i slobodno mogu da ti preporucim. :)

tkanks

I ja mislim da je MobiJunior dobra solucija, hvala.

hm, ne radi se to baš tako.. treba da pratiš svoju potrošnju, pa da uzmeš postpaid paket koji u pretplati ima uključene cifre koje su najpribližnije tvojoj potrošnji.. ono što odgovara drugima ne mora odgovarati i tebi, zato i postoje različiti paketi..

I ja imam MobiJunior, mogu samo da kazem, zasto da ne. Za onog ko voli da prica mozda bi bio bolji MobiPro ili MobiFun, ali su pretplate dosta vise. Ovako za minimalnu pretplatu dobijas i jako finu cenu impulsa i dosta besplatnih poruka. A da ne pominjemo jos uvek DZ GPRS i MMS (Doduse ovo vazi za ceo 063)
Mislim da je ovo najbolji paket za one koji hoce da predju sa pripejda a trosili su od 500 do 1000 din mesecno na pretplate. A jos mozes i da preneses svoj prepaid broj ili da izaberes neki koji ti se dopada

I za nekog ko voli da prica se mobi junior sasvim isplati, bar po informacijama sa sajta...

Uvek izaberi mrezu tako da budes u istoj mrezi sa onima prema kojima obavljas vecinu razgovora, to je osnovno za ustedu. Tek zatim gledaj tarifni paket prema svojim afinitetima.

Mobi Junior i zadovoljan sam. Pogotovu onaj besplatan sat, moze covek da se isprica na miru. Toliko koristim to besplatno da svaki put pomislim na zracenje telefona posle razgovora a da ti ne kazem da visim na net po ceo dan za dzaba.

To dok se ne navikneš da zivkash non-stop kad god ti dodje, pa te onda na kraju meseca sacheka 1000din :) Ali dobro, ipak je luksuz da stalno zovesh a luksuz mora da se plati. Samo mozda bih mogao da nadjem neki paket sa nizim cenama poziva a manje besplatnih poruka (od mobiJunior).

Za to je 064 kao stvoren. Ne mozesh da potroshish 1500 din...Jedino ako ne visish non-stop, ali onda imash drugi problem..zrachenje

meni je ok da placam 1000 din, toliko sam i na kredit trosio...
ovako ako budem zivkao 2x vise, za iste pare, opet sam super prosao+ dzaba gprs |)

JA troshim bar 500din nedeljno a ponekad i vishe. ZNachi oko 2000-2500 mesechno. Verovatno bi mi se isplatio taj mobi junior :d NEgo recite mi shta u slichaju da mi se ne svidi. Da li raskidanjem ugovora mogu da se vratim na PrePaid. Ukoliko mogu idem sutra da potpishem ugovor!

Ne mozes da se vratis sa postpaida na prepaid.

Da, to je jako glupa varijanta. Zbog toga sam i zadrzao staru pre paid karticu. Ono, cisto za svaki slucaj, ako pocnem ko manijak da pravim racune.
Nemanja je izneo glavni argument za uzimanje 063 ili 064, jer se svi ovi popusti i beneficije kod oba operatera primecuju samo u svojoj mrezi

Ja vam mogu reći da sam "progledao" od kada sam uzeo PostPaid, prvo sam imao Bell 100 na 065 pa sam prešao na Bell 200, i od tada mi račun za fiksni ne prelazi 48 din :D :D :D A evo i kako:
-više od 85% poziva mi je na mobilnu mrežu,
-poznato je da je poziv sa mobilnog na mobilni jeftiniji nego sa fiksnog sa mobilni
-prepaid je uvek skuplji od postpaida.

I, evo računice: Nedeljno sam trošio po jednu 063 dopunu od 500 + račun za fiksni je bio više od 3.000 dinara. Od kada sam uzeo postpaid, fiksni ne koristim (javljam se samo... retko, baš retko zovem), a maksimalno koristim mobilni. Dobro, jes' da mi je prvi račun bio 6.800, kad sam zvao kao nenormalan i nisam se navikao na "neograničeno" zvanje, ali kad su me ošinuli po novčaniku sad sam se stabilizovao i evo ga, sad kad sam prešao na Bell 200, račun je ispod 2.000... Svaki dan zovem, šaljem poruke, koristim Friends&Family brojeve (50% manje se naplaćuje...) tako da sam prezadovoljan.

Samo nemojte da shvatite ovo kao reklamu, već kao neko lično iskustvo.
U stvari, najviše se isplati imati DVA postpaid broja, 063 i 064(5) i onda kad zovete 063 zovete sa prve kartice, a kada zovete sa 064-zovete sa druge, i tada je najjeftinije. Ali, ko će da vucara dva mobilna...

U principu, jedini razlog zasto bi neko uzeo pre paid broj je taj sto ne mora da vodi racuna hoce li na kraju meseca imati para da plati racun i to je to! Sve ostalo ide u prilog post paid brojevima. Cena impulsa, poruke, GPRS, MMS, paketi sa i bez telefona.
Ako gresim neka me neko ispravi

Vrh Dno