Šta je novo?

Koji "plug & play" gamepad za PC?

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Koje gamepadove treba uzeti u obzir za igranje na PC-u?

Nesto sto ce vecina multiplatform shiteva prepoznati cim se bocne u masinu. Neka kopija Xbox 360 dzojpeda ili tako nesto, a da ne prelazi 30 evra.

Dolaze u obzir i neka proverena cheap resenja, bitno je samo da ga igra prepozna bez potrebe za nekim kalibrisanjem i menjanjem kontrola. :)

Uglavno bi se igrale voznje, letenje, platforme i neki portovi koje je lakse igrati iz fotelje.

A jesi razmisljao o kombinaciji USB adapter + sony 1 ili sony 2 dzojpad? Kod mene evo vec godinama radi savrseno, bez ikakvih instalacija samo bocnes i igras. A o kvalitetu sonijevih dzojistika necu ni da pricam... Mislim da nema boljih.

+1 za adapter. svi ti joypadi i jesu kopije ps1/2.

Sve dolazi u obzir, bitno je da ispunjava navedene uslove. :)

Kako se krecu cene PS2 dzojpeda i adaptera i da li ih uopste ima?

I ovaj Dual Action izgleda fino.

Ima neko iskustva sa Logi Chillstream?

Hvala na predlozima! :wave:

Pa pazi, adapter imas da nadjes za manje od 1000din ako se potrudis, a dzojpad hmm, to vec ne znam, ja moje originalne dual shock dzojistike imam vec 7-8god, ostali mi posle sony 1 konzole i evo i dan danas traju... Kazem originalne, posto ima masa kopija i fush dzojistika sa sony logom. Ne znam ko je uvoznik za sony konzole? pa da odes tamo da se raspitas da vidis jel imaju...

SAITEK

SAITEK modela ima puno sa raznim rasporedima, odlicni su, firmirani, mi imamo 2 kom P990, rade super...

Ja bih se drzao Logi resenja i dajem ti preporuku za Rublepad 2: http://www.logitech.com/en-za/gaming/controllers/devices/264
Neverovatno kvalitetan pad, udoban, precizan, sljaka savrseno ;)
Ortak i ja kupili po jedan jos pre par godina... Moj se nije koristio toliko bas, vise je kod drugih bio nego kod mene ali ortak ga je arcio maximalno. Savrseno radi i njegov osim sto mu je malo meksi krstic i nekako je glasniji poslao. I to je sve za par godina koriscenja. Sljaka na PS3 kao bombona.

Vrh Dno