Šta je novo?

Koji plazma tv?

UrosB

Čuven
Učlanjen(a)
18.07.2003
Poena
620
Hocu da uzem neku jeftinu plazmu jer posle dosta citanja mi deluje da bi mi bolje sluzila. TV koristim za obicnu (digitalnu) ikom kablovsku gde najvise gledam fudbal i druge sportove i da pustim poneki film ili seriju sa kompa. Razmisljam se izmedju LG 42PT353 i Samsung 43D450. Gledao sam ih u Uscu i sad na LGu je slika bila dobra dok je na Samsungu bila losa a bio je pusten neki njihov reklamni snimak koji je na plazmi pored (mislim da je 51" al nisam siguran) izgledao super. Prodavac mi je rekao da je to zato sto tv nije full hd ali mi nije realno da slika izgleda toliko lose zbog toga jer bi na crt tvu izgledala bolje od onoga. Jos sam procitao na nekom drugom forumu da samsung ima problema sa postoljem i da vecinom stoje malo ukrivo. Jel ima neko ovaj tv da potvrdi to? Jel ima neko iskustva sa ovim televizorima i da li neko zna koja je razlika izmedju LG 42PT353 i 42PT351? Meni deluju isto ali sam 42PT351 video sam na sajtu. Jel ima neko iskustva sa pomenutim modelima?

Ja sam uzeo low-cost plazmu preko kontakta sa ovog foruma (donosi iz Mađarske), LG 50PV350. Postoji sličan LG od 50" po radnjama, nije full HD, a kod nas košta više nego što sam ja platio ovaj moj. Poenta priče je da su paneli stvarno dupe i oko. Kada se priđe panelu 1024x768, stvarno se vidi da je gadan, kao da neke linije ima između piksela, pojma nemam ni sam. Čak i SD sadržaji na mojoj Full HD plazmi izgledaju super.

Pronađi temu, verovatno se malo zakopala jer je stara par meseci, ali vredeće ti da pročitaš. Kod nas su cene doveli do apsurda trgovci. Svako ume sa 300 hiljada dingera u džepu da kupi vrh televizor, ali ajde se ti snađi sa 5x manje keša.

Uglavnom, savetujem ti da ideš na što veće i obavezno Full HD. Već je krenuo Sportklub u HD, 3 kanala, ES postoji odavno, tako da je većina nama bitnih sportskih događaja pokrivena u visokoj rezoluciji. Kada to jednom osetiš nema više nazad, veruj mi. Da ne poveruješ koja je uživancija gledati fudbalicu ili tenis, kada sa druge strane mrežice u daljem delu terena ti lepo vidiš facu tenisera. Osećaj je neverovatan (plus processing međufrejmova u 100Hz), em je oštro em klizi.

Svakako ti savetujem da

Ja sam uzeo low-cost plazmu preko kontakta sa ovog foruma (donosi iz Mađarske), LG 50PV350. Postoji sličan LG od 50" po radnjama, nije full HD, a kod nas košta više nego što sam ja platio ovaj moj. Poenta priče je da su paneli stvarno dupe i oko. Kada se priđe panelu 1024x768, stvarno se vidi da je gadan, kao da neke linije ima između piksela, pojma nemam ni sam. Čak i SD sadržaji na mojoj Full HD plazmi izgledaju super.

Pronađi temu, verovatno se malo zakopala jer je stara par meseci, ali vredeće ti da pročitaš. Kod nas su cene doveli do apsurda trgovci. Svako ume sa 300 hiljada dingera u džepu da kupi vrh televizor, ali ajde se ti snađi sa 5x manje keša.

Uglavnom, savetujem ti da ideš na što veće i obavezno Full HD. Već je krenuo Sportklub u HD, 3 kanala, ES postoji odavno, tako da je većina nama bitnih sportskih događaja pokrivena u visokoj rezoluciji. Kada to jednom osetiš nema više nazad, veruj mi. Da ne poveruješ koja je uživancija gledati fudbalicu ili tenis, kada sa druge strane mrežice u daljem delu terena ti lepo vidiš facu tenisera. Osećaj je neverovatan (plus processing međufrejmova u 100Hz), em je oštro em klizi.

Svakako ti savetujem da

Mislio sam da uzmem plazmu od 42" (ili 43" ako bude Samsung) jer nemam ni mesta za veci tv. Sad me zanima koliko se vidi ta razlika izmedju full hd i hd ready televizora ako bih gledao sa jedno 2.5m. I mislio sam da tv uzmem od ovih sto donose iz Madjarske jer su kod njih ove plazme ispod 400e.

Nazad
Vrh Dno