Šta je novo?

koji player do 100eura

TeCHNiCS_

Slavan
Učlanjen(a)
23.10.2006
Poena
320
elem pre neki dan dok sam trcao za autobusom ispadne mi player i docekam ga na volej i lupi o zid... konacan ishod je totalna steta i eno ga u kanti :( u pitanju je bio st lab ne znam tacno model... doslo vreme da se uzme novi... sta mi preporucujete???

bitno mi je da ima snazan i cist zvuk, (imam koss-ove slusalice (full bass) i bash su extra) da ima ekvilajzer koji ja mogu da podesavam kao na winampu, da ima bar giga memorije, da baterija traje oko 10-15sati (moze i sa promenljivim baterijama) da ima jasan i citljiv ekran i sta znam... to bi bilo to... stoperica, imenik, igrice i to mi ne treba.....

hvala svima

Transcend TSonic 840 4GB

Ja ga imam i prezadovoljan sam. Odlican zvuk i kvalitet izrade, zadovoljavajuce brz.

Evo ja da ti preporučim SanDisk Sansa e200 seriju (pošto i sam posedujem e260), neki od modela se uklapaju u cenu. Sam plejer je odličan, ja ga posedujem već 6 meseci i radi bez problema, a kvalitetom zvuka sam izuzetno zadovoljan (naročito sa boljim sluškama). Vrlo brz u radu i odličan kvalitet materijala i izrade. Cene:
http://www.soft-division.co.yu/cms/...&orderby=product_cdate&limit=15&limitstart=15

Poslednja izmena:
Vrh Dno