Šta je novo?

koji pda?

D.J.Cool

Čuven
Učlanjen(a)
01.11.2003
Poena
609
hteo bih da kupim za suprugu neki pda, pocket pc ili sta vec. Treba da sluzi umesto klasicne sveske, da ne upisuje obicnom olovkom nego da ima nesto prakticnije. Da ima adresar, ne mora da bude nov, ne treba ekran u boji, ne treba kamera... Znaci najobicniji i sto jeftiniji, eventualno ako bi mogao da otvara exel i word fajlove a nije moranje.
Molim za vasu preporuku

Ako nije bitno da bude nov i u boji, onda su stariji Palmovi modeli prihvatljivo resenje, mada ce ti i najjeftiniji novi uredjaj sasvim zavrsiti posao. Neki od Palmovih Zire modela bi bio najbolji izbor, pa uzmi najjeftiniji koji nadjes.
Ne shvati me pogresno, ali meni je neobicno da poklanjam polovnu stvar - puno i neotvoreno pakovanje ipak imaju posebnu draz.

Od jeftinijih moja preporuka je definitivno Asus MyPal A620 ako uspes da ga nadjes (polovnog naravno). Moze se naci mozda i za 100 EUR-a....

Sir_Oliver je napisao(la):
za koliko para moze kod nas da se pronadje Palm Treo 650?
sta mislite o ovom uredjaju?

Uredjaj je ok, ali nov kosta kao SV. Petra kajgana, a polovan, nisam vidjao. Imas za nekih 750-800 evra. Kod nas. Napoljeu vec za koliko nadjes. Asus A620 ili A620BT bi joj radio posao, ali mozes slobodno da uzmes neki polovni Palm uredjaj, sa ekranom u boji (tipa Tungsten E ili E2, jer i to radi kao zmaj, a ne kosta mnogo. Sve preko toga je isto ok, ali ne znam sa kolikom kolicinom novca raspolazes).
Mozes i da probas neke druge, malo poznatije proizvodjace pocket pc-a, sto idu po oglasima, samo pod uslovom da su ispravni i da imaju dodatnu opremu.

Nazad
Vrh Dno