Šta je novo?

koji pass??

miRC

Slavan
Učlanjen(a)
07.01.2007
Poena
304
Imam jedan problem..sredio sam mrezu na 2 compa koja su powezana crossover kablom i sve lepo prepoznaje ping swe...e sad kad hocu nesto da pogledam sta ima na drugom racunaru medjutim on mi izbacuje da ukucam nekak pass i user...ja nista nisam postavljao na racunaru znaci nikakad pass..firewall je iskljucen samo sto je smimljen win znaci...owaj drugi com mi widi glawni znaci swe super sljaka radi net sto wucem preko mreze swe swe prebacuje ko look...ali kako da prostipim ja sad njemu preko glawnog???? e`o owo mi izbacuje kad hocu da udjem i widim to sto je sher...:wall: :wall: :wall: :crash: :crash: :crash:

Prilozi

• ScreenShot001.jpg
    ScreenShot001.jpg
    142.1 KB · Pregleda: 89
Tu treba da uneseš administratorski username i password ( mada bi trebalo da može i username i pass od nekog usera )

probaj da obrises pass za guest account (stavi da bude prazan)

probaj da obrises pass za guest account (stavi da bude prazan)

Guest Account nema pass,moze fa ga disejbluje ako je ukljucen!!!

miRC probaj da stikliras Use simple file sharing na kartici View u Folder Options!

Imao sam skoro slican problem, i resenje je bilo da zapravo ukljucim gues usera na drugom kompu.

To se desava i kada na kompjuteru kojem zelis da pristupis nisi nista shareovao...

mhm sve sam probao znaci gues usser..je iskljucen na drugom compu...nije da nista nisam share..share sam celu particiju i neke foldere ali ponovo isto. Nema nikakav pass da sam postavio na adminu niti sta..samo ne znam u cemu je problem da li ima josh neka podesavanja?? pre mi je radilo super...e mozda je prob nesto do OS..sad je snimljen xp ultimate edition by experience..sad ne znam da li je nesto mozda zbog njega...sta predlazete??

ukljuci guest na tom kompu kome hoces da upadnes u share i pa probaj ovo: desni klik na my comp. pa manage - local users & groups - users - guest - desni klik pa set password i ostavi prazno.

...ili na Mirc1 dodeli administratoru password pa kada ti se ponovo pojavi onaj slucaj sa slike pod username stavi administrator a za password ono sto si mu dodelio. Radi i tako.

ukljuci guest na tom kompu kome hoces da upadnes u share i pa probaj ovo: desni klik na my comp. pa manage - local users & groups - users - guest - desni klik pa set password i ostavi prazno.

e mozda owo i uspe ali imam jedan prob..mislim do OS je posto kad kliknem desni klik na my computer nema manage...e sad ne znam kako da ga nadjem da li postoji nesto tipa start>run>manage???

uspeo sam da udjem na drugi comp tako sto sam postawio pass i sad sljaka...ali owo isto mozda uspe widecu da probam..hwala u svakom slucaju :)):banana: :banana:

start - run - mmc - CTRL+M - Add - Computer management

e txn snaso sam se...e a mozda sam malo nesho ukenjao sad ;/
jel postoji neka mogucnost da se vrati kako je sta bilo u user posto sam nesho izgleda zabrljao a ne mogu da se setim sta kako??? da li da koristim system restore ili ima neki drugi nacin?? PUUUUUUUUUUUU uwek userem :(

Nazad
Vrh Dno