Šta je novo?

Koji p2p program koristite

uTorrent za sve osim kada mi treba samo jedna pesma, tada koristim Lime Wire.

utorrent za sve osim muzike, za muziku Apex DC++.

Torent trekeri FTW :)

FTP za skoro sve, torrent za starije rls-ove, a za pojedinacne pesme dc++.

aha - mislis za pesmu po pesmu search.
imas opciju i za search celog albuma na LimeWire ;)

ja bas skinuo "u ochi me gledas opako, a to mi prija ..." i to sve svirka na 120Wx3+80Wx4+2x100W ;)
Cujem se na 1km :d

Možeš da tražiš na DC-u i direktorijume tj cele albume isto..

News, ko zna zna :)

... koji i nije baš svuda dozvoljen :)

He he, to sam danas iskusio, kad sam probao da skinem fajl sa BlackCats-a.Vidim nesto nece majku mu... :p .Onda sam morao da podesim bittornado, i evo ga radi.Za sada ga koristim zamo za BlackCats.

A za sve otsale trekere (uglavnom javne), koristim BitLord, dok ga i tu ne zabrane :D

uh, moze mala pomoc...svidja mi se shta se moze naci na dc++....e saaaad

strongDC me nervira shto mi prilichno sakati search :( dakle, za neke upite je jednostavno nemoguce da nema...mogu li neki saveti za searchovanje i maksimalnu brzinu/broj rezultata?

strongDC mi se svidja zbog toga shto mi za file pokaze koliko usera ga ima, pa mi to dodje kao pouzdaniji download

dc++ mi deluje kao da je bojli za search...

Moze li mi neko objasniti kako da najbolje iskoristim search mogucnosti? :)

uh, moze mala pomoc...svidja mi se shta se moze naci na dc++....e saaaad

strongDC me nervira shto mi prilichno sakati search :( dakle, za neke upite je jednostavno nemoguce da nema...mogu li neki saveti za searchovanje i maksimalnu brzinu/broj rezultata?

strongDC mi se svidja zbog toga shto mi za file pokaze koliko usera ga ima, pa mi to dodje kao pouzdaniji download

dc++ mi deluje kao da je bojli za search...

Moze li mi neko objasniti kako da najbolje iskoristim search mogucnosti? :)

A za serach može da bude i problem ako previše često tražiš. Neki serveri imaju minimum search interval 60 sec dok i sam program ima po defaultu oko 30 čini mi se..

Probaj ApexDC++, meni se on više svidja.

BitComet, BitLord i nekada davno DC++. U poslednje 3-4 godine news.

Nazad
Vrh Dno