Šta je novo?

Koji p2p program koristite

Stefan1

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2003
Poena
649
Koristim win mx ali bih uzeo jo nesto posto cesto odredjene pesme se win mx-om nemogu da nadjem.

Sta mi preporucujete

Nekoristim nista dok sam na dial-up-u.Mislim da je uzaludno,a mozda i gresim.
Koja je najveca brzina dl na recimo dc++?

da li neko moze da kaze kako da konfigurisem DC++ da proradi,posto ga ja ukljucim i nista kaze da nisam konektovan,kada idem na quick connect trazi neku adresu a ja neznam koju da ukucam

dc++ je dosta dobar... ne samo za muziku, vec i za programcice, 3d modele i sve ostalo. Nisam koristio ali mnogi mi hvale Soul Seek. Za muziku mnogi koriste i mirc... Probaj.

Korisni linkovi:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=50779&highlight=dc++
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=46560&highlight=DC+++uputstvo

Neko je pitao kolika je brzina na dc++ ???
Kao i kod svakog p2p programa, brzina zavisi od konekcije koju ima korisnik od koga skidate nesto. Znaci, ako je npr. imam 256k upload a neko ko skida od mene ima download 56k, to znaci da ce max brzina preuzimanja fajlova ovoga ko skida od mene biti 56k.
Isto vazi i obrnuto. Znaci ako ja npr. imam 256k download a skidam od nekog ko ima 128k upload, moj download ce biti max 128k.

Malo mi je neshvatljivo da ste korisnici ovog foruma i da niste naucili dosada kako radi p2p. Nikoga ne zeli da vredjam, samo konstantujem cinjenicu.

p2p=peer to peer...znaci, svi p2p programi (e-donkey,sheheraza ili kako se vec zove, dc++ itd.) samo sluze da uspostave vezu 2 korisnika. Brzina prenosa podataka zavisi od konekcija samih usera.

Poz!

torrent (BitTornado client)
i slsk za muziku

Soul Seek ti daje mogućnost da definišeš max brzinu za Upload sa svoje strane - možeš ostaviti sebi "prostora" i za nešto drugo - da te oni koji skidaju od tebe ne bi zagušili. Druge p2p programe gotovo da nisam koristio - verovatno je moguće i tamo.

link

DC++ one and only:D

WinMx i Soul Seek, mislim da kombinacijom ova dva mozes da nadjes manje-vise sve sto te interesuje u vezi muzike, a i nekih drugih stvari......

Sta, ja ovde jedini koristim kazaa lite revolution?
Probao sam i winmx, i edonkey/overnet i soulseek,
ali sam se navikao na k++, + sad ne skidam mnogo.

winmx od kutje ~ retko zbog modema...
na akademskoj samo kazaa lite

Sve sam probao i jedino koristim Strong DC++ (ima multi segment download za razliku od DC++).

Sasha je napisao(la):
Sta, ja ovde jedini koristim kazaa lite revolution?
Probao sam i winmx, i edonkey/overnet i soulseek,
ali sam se navikao na k++, + sad ne skidam mnogo.
hmm i ja koristim kazaa lite i mislim da je sasvim ok.. navikkao sam i uvek nadjem sta mi treba ...

Overnet/eDonkey
i ponekad bittorent (kad natrcim na neki interesantan torrent fajl)

ja isto koristim DC++ . Problem kod kazza usera je sto i kad nadjes nesto brzina je ocajna, u 80% slucajeva te sutnu i ne daju ti da downlodujes, a ima i piz** koje sacekaju da dodjes pred kraj downloda na recimo 90% i onda te sutnu :S: Toga svega nema kad se koristi recimo DC++ i loguje se na maximumspeed 3

deky je napisao(la):
WinMx i Soul Seek, mislim da kombinacijom ova dva mozes da nadjes manje-vise sve sto te interesuje u vezi muzike, a i nekih drugih stvari......

potpisujem ovo i dodajem dc++ za neke domace stvari

Za stranu muziku -> Warez P2P; ako mi treba nesto od domace muzike -> Kazaa Lite K++; za programe -> uglavnom eMule.

Dc++

Shareaza 2.0 Po meni je najednostavniji i najlaksi za koriscenje.

nemam pojma kako niko od vas ne koristi bittorent , meni je najbolji p2p ikada to.....skidam konstanto 16kb/sec bez da me iko ometa (imam 128k) , jedino se mora lepo podesiti i onda radi kao zmaj...konkretno koristim Azureus klient za torrent i meni je savrshen...kad se odsmorim napisacu uputstvo kako podesiti da svi uzhivate :)

Kazaa Light i Dc++

Spils je napisao(la):
nemam pojma kako niko od vas ne koristi bittorent , meni je najbolji p2p ikada to.....skidam konstanto 16kb/sec bez da me iko ometa (imam 128k) , jedino se mora lepo podesiti i onda radi kao zmaj...konkretno koristim Azureus klient za torrent i meni je savrshen...kad se odsmorim napisacu uputstvo kako podesiti da svi uzhivate :)
To uopste ne bi bilo lose!!

Vrh Dno