Šta je novo?

Koji operativni sistem na Asus Eee PC R051BX

Novo a vec crklo nesto i sad ide rasturanje......***, valjda ce srediti.

ima li ovde uopste nekoga kome ovaj model radi kako treba ili su svi havarisani?

Da iskoristim ovu temu i prijavim problem sa touchpadom! Odjednom je prestao da radi. SIW ga detektuje ali kaze da ima problem. Saljem i sliku. Pokrenuo sam i onaj OS koji je stigao sa Asusom,ali ni tu ne radi.
Kada mi se prvi put pojavio problem, posle nekoliko restartovanja pad je kao proradio, ali to je trajalo par sekundi i onda je stao.
Naravno, reinstalaciju drajvera i Windowsa sam uradio nekoliko puta i samo jednom je na kratko proradio i odtada nista.

hardverski problem 100%

Javite jel posle zamene kablica sljaka tp kako treba i jel bio samo kablic ili i jos nesto od hw-a menjaju.

TT ideos s7

Evo drugari da javim da su mi vratili netbook sa servisa. Na papiru koji je stigao pise da je zamenjen flat kabl. TP za sada radi, a videcemo koliko. :)
I da pohvalim korisnika Asus Srbija za informavije koje mi je dostavljao.

Evo drugari da javim da su mi vratili netbook sa servisa. Na papiru koji je stigao pise da je zamenjen flat kabl. TP za sada radi, a videcemo koliko. :)
I da pohvalim korisnika Asus Srbija za informavije koje mi je dostavljao.

Aj` pa da te služi na dalje kako treba!

pozdrav.
imam ovaj uredjaj i prezadovoljan sam sa njim. WINDOWS 7 enterprise radi extra...
imao je preinstaliran linux me-goo koji je najvece sr.. koje sam ikada video...
jedina i velika mana mu je 1gb memorije, koju deli sa grafikom u apu.
inace, gta4, cod mwf3, nfs, autocad 2010.... rade savrseno sa malim modifikacijama virtualne ram memorije...
za te pare se nemoze dobiti dobar mobilni tel a kamo li nesto ovako.

evo i ubuntu 11.10 sa gnome-shell i cairo-dock radi perfektno na ovoj masini
evo link

ja imam ovaj model i postoje razlike sto se tice ram memorije.. kod mene je isto 1gb ali nije zalemljena za plocu tako da moze da se poveca.. zato ne znam kako je taj lik uspeo zalemljenu ram memoriju da promeni

Doneo mi drugar, ja ubacio xp ali drajvere nikako da nadjem za WiFi, LAN i ostale stvari..... trazim vec pola sata po netu, ali svuda gde sam kao nasao, ono ipak samo za win 7, nije moguce da uopste nema drajvera???
Ima li neko uopste xp sa drajverima na ovom sr*nju?

Poslednja izmena:
ok, hvala druze, znaci ipak ne moze xp. Bacam se na skidanje w7startera....

Kako ne moze XP, pa na donjem linku imas izbor OS gde je ponudjen i on. Ali mislim da i W7 moze da radi, najbolje bi bilo da stavis dual-boot i testiras oba, a gubitnika deinstaliras. A ako bude nereseno, ostavis svakako W7.

Jericho nisi nisi ni pogledao sajt a pises , pogledaj , ima samo za bios i touchpad za xp , drajvera ostalih nema:

Capture.PNG

Taj laptop se proizvodio sa fabricmim Windows 7 starter , tako da je to preporuka proizvodjaca!

Pogledao sam, ali nisam proveravao do detalja - sto opet ne znaci da ne mogu da se nadju drajveri za XP na drugom mestu. Ali posto je fabricki dolazio sa sedmicom, onda se ne treba zamarati, treba staviti sedmicu i kraj price. Mozda ne bas Starter, ali Home verzija ce zavrsavati posao.

Evo da javim ubacio sam XP sp3, neki koji sam nasao na torentu za eee netbuk, drajvere je prihvatio ove od win7, njih sam instalirao i radi za sad.

Nazad
Vrh Dno