Šta je novo?

Koji Od Ovih?

Lobster

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2004
Poena
620
Imam priliku da dobijem i da biram jedan od ovih telefona

Znaci koji od ovih mi preporucujete

imajte u vidu i da mogu da se otkljucaju kod nas kao i cenu otkljucavanja.

SonyEricsson K608i; siv
Samsung SGH-Z150; crni
Motorola C975; siv
Motorola RAZR V3x; siv i crn
LG U8330; siv i crn
LG U8360; crn i siv
LG U8180; siv
LG U880; siv i beli
Nokia 6280; siv i crn

HVALA UNAPRED

jedino Nokia 6280 i Motorola V3X 'vrede' nesto,ostalo je sve 'djubre',LG otpisi u startu,c975 je zastareo model dosta(E1000 je unapredjena verzija C975)...
preporuka za 6280 :p

Poslednja izmena:
Lg zaobidji u sirokom krugu,SE je teski prosek(jako je spor),nokia i motorola su ok!
Dekodiranje motorole mene kostalo 700din. Dekodiranje nije nikakav problem,lako ces naci gde da odradis.
Jos nesto,ako se odlucis za v3x OBAVEZNO uzmi crni(ima razlike),mislim da ti je to najbolji izbor.

Poslednja izmena:
Hm, po meni bi dobar izbor bio i SE K608i.Ortak ima bas taj i izuzetno je zadovoljan sa njim, nisam cuo od njega da se zali da je los.Ja sam ga imao u rukama na trenutak i nisam primetio da je spor :).

i ja isto dajem glas za motorolu V3x,ovo ostalo nije vredno pomena...I odma je isfleshuj jer je fabricki softver pun bagova...

Poslednja izmena:
josh jedan glas za 6280

samsung z150 je jako tanak telefon (tanji od motorole v3x), mislim da je negde oko 10mm(otprilike duplo tanje od nekog prosecnog telefona) pa ako ti je to vazno uzmi njega. ne znam iz iskustva kakav je ...

Ma ja ti preporucujem da uzmes neki skuplji ako ti vec poklanjaju pa da ga odmah prodas kao nov i da kupis neki drugi model.Recimo k750i ili 6630.Sve ove modele mozes da zaboravis.Ja bih tako uradio.

Nazad
Vrh Dno