Šta je novo?

Koji od ova 2, Intel ili AMD

• Začetnik teme Začetnik teme nagard
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

nagard

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2004
Poena
775
Znači gotov komp, po istoj ceni, oba sa 8gb rama, da li odabrati:

1. Intel G4560 + ASUS nVidia GeForce GT 1030 2GB GDDR5 64bit + ASRock H110M-HDV R3.0
  2. Ryzen 3 2200G sa integrisanom grafikom + ASUS PRIME A320M-K

Naglasak je na stabilnosti, ne grejanju, tu i tamo poneka igra (minecraft, CS go) za odigrati na low details u 1080p. Uzeti u obzir i upgrade potencijal.

Znači opcije su samo te 2 i već sklopljen PC u radnji.

Nikakva dilema, opcija 2.

edit: mada gledam sad, ipak nije tako crno belo, postoje igre u kojima je prva kombinacija ozbiljno jaca 🙂 bukvalno zavisi od igre do igre.

Mada bih opet isao na opciju 2. Kad se budes upgradeovao mislim da ces lakse prodati to, a mozes i samo da bocnes polovnu grafiku ili procesor i imas mnogo jacu masinu.

Poslednja izmena:
Nikakva dilema, opcija 2.

edit: mada gledam sad, ipak nije tako crno belo, postoje igre u kojima je prva kombinacija ozbiljno jaca 🙂 bukvalno zavisi od igre do igre.

Mada bih opet isao na opciju 2. Kad se budes upgradeovao mislim da ces lakse prodati to, a mozes i samo da bocnes polovnu grafiku ili procesor i imas mnogo jacu masinu.
Tako sam i ja mislio, samo nisam bio siguran ovo oko temperatura, ne kupuju mi se dodatni ventovi i slicno.

Ukoliko uzimas Ryzen kombinaciju a dovoljno ti je 8gb rama,onda je bolje 2x4gb zbog interisane grafike.

Nazad
Vrh Dno