kepa je napisao(la):Neznam kako ali meni news.verat.net radi perfektno trenutno ???
kepa je napisao(la):Neznam kako ali meni news.verat.net radi perfektno trenutno ???
Kod mene ima samo grupa sa prefiksom yu. (oko 70) 😳kepa je napisao(la):news.verat.net
oko 44000 grupa
Evo trenutno sam logovan i radi cheers
dzzel@ je napisao(la):yubc.news solidan
Za andjelkayu
news ti je forum bez moderatora gde svako moze neograniceno da baljezga i spamuje...
Da, spam je skoro uništio domaći Yusenet, ali uz dobre filtere lako se da izbeći. Radilo se na kreiranju domaćeg hall of shame sajta na kome bi imali gotove spiskove i filter fajlove za većinu domaćih spamera (od kojih su mnogi redovni posetioci, čak i moderatori Benchmark foruma).dzzel@ je napisao(la):Ja sam pre 5 godina bio redovan posetilac vise news grupa ali su mi se zbog spama smucili.
Ne, ako oćeš na news, odmah batali OE... 🙂Pristupa se iz OE ili posebnih news readera.
andjelkoyu je napisao(la):...
In another words "livada sa ovcama bez chobana" 🙂
Matthias je napisao(la):...
Ako tome dodamo i brzinu jer nema milion glupih banera, logoa+offline lepo cekiras sta ces sledeci put skinuti, vidi se da itekako ima smisla korisiti i news.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari