kepa je napisao(la):Neznam kako ali meni news.verat.net radi perfektno trenutno ???
kepa je napisao(la):Neznam kako ali meni news.verat.net radi perfektno trenutno ???
Kod mene ima samo grupa sa prefiksom yu. (oko 70)kepa je napisao(la):news.verat.net
oko 44000 grupa
Evo trenutno sam logovan i radi cheers
dzzel@ je napisao(la):yubc.news solidan
Za andjelkayu
news ti je forum bez moderatora gde svako moze neograniceno da baljezga i spamuje...
Da, spam je skoro uništio domaći Yusenet, ali uz dobre filtere lako se da izbeći. Radilo se na kreiranju domaćeg hall of shame sajta na kome bi imali gotove spiskove i filter fajlove za većinu domaćih spamera (od kojih su mnogi redovni posetioci, čak i moderatori Benchmark foruma).dzzel@ je napisao(la):Ja sam pre 5 godina bio redovan posetilac vise news grupa ali su mi se zbog spama smucili.
Ne, ako oćeš na news, odmah batali OE...Pristupa se iz OE ili posebnih news readera.
andjelkoyu je napisao(la):...
In another words "livada sa ovcama bez chobana"![]()
Matthias je napisao(la):...
Ako tome dodamo i brzinu jer nema milion glupih banera, logoa+offline lepo cekiras sta ces sledeci put skinuti, vidi se da itekako ima smisla korisiti i news.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari