Šta je novo?

Koji netbook sa dobrom baterijom?

bojsa

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
09.12.2005
Poena
395
Moja oprema  
Monitor
LG 27UD68-P
Laptop
Lenovo Legion 5 Pro
Tablet
Xiaomi Pad 5
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB
Pametni uređaji
Suunto 9 Baro Titanium, Xiaomi AirPurifier 4 Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Uzeo bih netbook koji bi mi premostio period dok ne pazarim macbook pro 13" cija je baterija zaista fantasticna i koji ce mi biti primarni "mobilni" notebook. Do tada mi je stvarno cimanje da vucljam ovu moju 16icu, jer ima 3,5KG i stvarno mi je agonija kad treba da ga ponesem sa sve punjacem negde, pa izbegavam da ga iznesem iz kuce.

Dakle, treba mi netbook sa 10,1" ekranom, po mogucnosti da bude 1024x600 (ili vise nisam gadljiv na visoke rezolucije :d) i baterijom koja NIJE 3 cell, jer zelim normalnu autonomiju i manje od 3h mi ne zavrsava posao...

Udrite sa predlozima i hvala unapred!

:wave:

pogledaj acer timeline 4810 serije imas 14 inca koji je fantastican autonomija do 9 sati, radis na njemu sigurno 6h 7h, fantazija kako je dobra masina, ultra tanak je , core 2 solo , 4gb ddr3, 500gb hdd veruj mi da je prevazisao mac 13, ako te jos nesto zanima pitaj me, ja ga korstim odusevljen sam

e vidis zaboravio sam da ti je i acer timeline 1410 to su ti netbook isto su fantasticni , ja sam se lomio izmedju malog i 14 i uzeo sam 14 jer je takodje tanak, ima optiku i konfiguracija je ubistvena a i cena nije nista toliko jaka za takvu masinu

Pozdrav svima, zanima me gdje ima za kupiti Acer Aspire Timeline 4810?????
Po mogucnosti sa Core2Duo procesorom...za sada sam nasla samo u Nemackoj i Rumunjskoj, pa ako ko zna negdje blize nek pls napise...Hvala

Ja ti toplo preporučujem Toshiba NB200-10P..Autonomija je mislim među najboljim ako ne i najbolja u klasi..bez problema ide preko 6 sati, uz uključen wlan i bluetooth..uz neka dodatna podešavanja izdrži i 8 sati, puno radno vrijeme ;-)
Znači, ne lupam onako, pričam iz ličnog iskustva..prosto ne možeš da vjeruješ kakvu su bateriju napravili
pozz

http://www.toshiba.rs/nb200-10p-308-c440-view.htm

Vrh Dno