Sa Tehnicomom nemam iskustav skorijeg datuma, ali zbog onih predjasnjih bih tog ISP-a zaobisao u sirokom luku.
Artcom ne znam sta je
Maksnet (ja ga koristim) veci deo linka vuce preko Verata, ali ima i nesto preko "onih drugih", pa u slucaju pucanja Veratovog linka, ostaje nam surf i mail u funkciji dok Verat ne proradi. UL

L su 1:1. Jos jedna prednost je sto ima lokalnu mrezu (gore pomenuti DC++ i Razbojniche mojne ti sada drugar ovo-ono :d ) i to sto je mali ISP, pa cim nam nesto ne radi, odmah zovemo upravu :d
Verat je veliki provajder i ima direktan link. Cena je, ako se ne varam, nesto povoljnija, ali je UL 2x manji od DL-a. Definitvno imas manje hopova gde god da se igras ili sta vec radis.
JDDIPQD je lepo napisao za opremu. A vazi stara srpska izreka:"Koliko para..."
Evo gledam lokalni chat na Maksnetu, osobe koje se zale na brzinu, ping i ne_znam_ni_ja_sta uglavnom imaju budzene antene ili neke jeftine kartice/AP-ove. Ko ima bolju opremu, nikada se ne zali.
bukum, sto se tice izbora internet servisa, ja bih uvek prov razmotrio ADSL i ako je realno da ce u neko dogledno vreme doci do tebe (da, znam, dvojnik, stara centrala...), a imas strpljenja da sacekas - sacekaj.
Ako ne, pokusaj da izmeris signal ovih provajdera i ocekujem te na Maksnet-u
E,da, ako u svom ulazu nadjes 5-6 ljudi koji hoce da se povezu na NET, kontaktiraj Maksnet i postoji sansa da vas umreze kablom, a link vam dovuku do krova i razdele po zgradi...
EDIT: gde nestadose ovi postovi od DANAS?!? Dok sam otkucao reply neko ih je obrisao...