Šta je novo?

KOji NET DA UZMEM

STIFLER

Cenjen
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poena
154
E ovako sad koristim Kablovski internet KDS 2048/128 kbs ali imam problem sa lagom u Counter Strike-u i to tokom dana a u nocnim satima NEmam problema,ali meni treba i preko dana da lepo radi! E pa sad mene interesuje KOJI INTERNET JE NAJBOLJE DA UZMEM ali da je do 1400din!! Iz ns-a :)))

Pa alternativa ti je adsl naravno. Mada cudo to da na kablovskoj imas toliki lag da bi ti smetalo. To je pre do jittera.

pa znas kako Telekom adsl bi trebalo da ima najmanji ping barem u mom iskustvu sa provajderima ja imam najmanji ping na istom.

Pa da, i ja imam jako pozitivno iskustvo za Telekomovim ADSL-om, pogotovu sto se odziva tice (20-25ms)

Idi na tvoj modem preko browser-a i vidi koliko je decibela (dBmV) Receive Power Level. Nebi trebalo da je ispod -14.
Ako jeste onda zoves podrsku i oni ce ti reci sta treba da se uradi.

Meni je na KDS-u Receive Power Level -8.8 dBmV i sve normalno radi.
Evo pogledaj i ping 17ms

Poslednja izmena:
Ja mislim da je do PTT-a onda posto i meni u zadnjih 4-5 dana dosta laguje na PTT adsl-u.

Idi na tvoj modem preko browser-a i vidi koliko je decibela (dBmV) Receive Power Level. Nebi trebalo da je ispod -14.
Ako jeste onda zoves podrsku i oni ce ti reci sta treba da se uradi.

Meni je na KDS-u Receive Power Level -8.8 dBmV i sve normalno radi.
Evo pogledaj i ping 17ms

Evo pogledaj kod mene ping 300 i nesto,imam kds vec vise od 1 god al bio sam na starom kompu tako da mi je tad i lagovalo al dobro bilo je do kompa posto je jako sta al sad imam zver masinu i u poslenjih 3-4 meseca koliko imam svaki put laguj tako preko dana ne mogu uopste normalno da igram evo juce sam tek od 1 posle ponoci mogao lepo da igram! omg http://www.speedtest.net/result/1105626409.png

Milsim aj net uzimam PRVENSTEVENO zbog cantera jel mi za to treba najvise,al stvarno lag me ubija da neam reci!! Cuo sam kao da je BEOGRID kao najbolji za cs a da i verat net ne zaustaje nesto al o5 i telekomov cujem da je ok pa ne znam na koji da se prbacim al podhitno to moram

Ne znam kako to neko nije gore do sad već definisao - pingovi su ti veoma slični kod svih ADSL provajdera - to ti sve ide preko Telekomove infrastrukture. Dosta zavisi od toga koliko si daleko od tvoje centrale.

Pise da ti je net ISP DOO KNIGHT DEVELOPEM a ne KDS.

U svakom slucaju idi na modem i proveri na modemu kakav ti je signal

Isti provajder. Jesi li zvao tehničku podršku?

DOO KNIGHT DEVELOPEMENT SUPPORT
Djordje Purac
Bulevar oslobodjenja 20
21000 Novi Sad
SERBIA

phone: +38121443590
fax-no: +38121443362
e-mail: [email protected]

Ovo je tvoj ISP pa nazovi ih ili posalji mail, ne znam sta drugo da ti kazem.
Pozz

jesi li podesavao rejtove u igri?
ako nisi vidi koji su za tvoju brzinu
ne mora znaciti da je do tebe
moze vrlo lako biti da je do servera da je preopterecen

ukucaj u cmd tracert ipservera
dace ti barem neki nagovjestaj gdje je problem

jesi li podesavao rejtove u igri?
ako nisi vidi koji su za tvoju brzinu
ne mora znaciti da je do tebe
moze vrlo lako biti da je do servera da je preopterecen

ukucaj u cmd tracert ipservera
dace ti barem neki nagovjestaj gdje je problem

Jesam sve moguce ratove sam stavljao problem je sto tokom dana imam takav lag da mi ping dodje do 300 sto i mozes videti tamo kad sam merio na onom ******tu

Ne znam kako to neko nije gore do sad već definisao - pingovi su ti veoma slični kod svih ADSL provajdera - to ti sve ide preko Telekomove infrastrukture. Dosta zavisi od toga koliko si daleko od tvoje centrale.

mozda jeste isti ping kod svakog provajdera?! ali sto onda ako vec sada moze da bira da uzima od preprodavca (orin, verat, itd...) internet kada moze dirketno od uvoznika (telekom)... jos mu je kod telekoma dobro sto ima speed up uslugu pa kada je aktivira dobija dupli paket ako mu se zabaguje u centrali, a koliko vidim jako puno ljudi ima koji su u poslednje vreme aktivirali speed up i ostao im je zaglavljen na sledecu brzinu. tako da ako uzme 1 mb paket to ce i placati a imace 2 mb i jos kada dodje ovo povecanje imace 4 mb a to ce mu onda za kantere biti i previse.

mozda jeste isti ping kod svakog provajdera?! ali sto onda ako vec sada moze da bira da uzima od preprodavca (orin, verat, itd...) internet kada moze dirketno od uvoznika (telekom)... jos mu je kod telekoma dobro sto ima speed up uslugu pa kada je aktivira dobija dupli paket ako mu se zabaguje u centrali, a koliko vidim jako puno ljudi ima koji su u poslednje vreme aktivirali speed up i ostao im je zaglavljen na sledecu brzinu. tako da ako uzme 1 mb paket to ce i placati a imace 2 mb i jos kada dodje ovo povecanje imace 4 mb a to ce mu onda za kantere biti i previse.

Jedan sasvim, sasvim dovoljan razlog da se ne odabere Telekom - katastrofalna, i opet, katastrofalna tehnička podrška. Kada pomažem nekome da podesi ADSL i ne daj Bože mi zatreba pomoć operatera, to postaje jednačina sa x nepoznatih. BIo sam kod čoveka u Rušnju kome nije radio ADSL 4-5 dana, i reče mi čovek da 3 dana zaredom pokušava da ih dobije na bilo koji broj, ali na svakom se čuje poruka da su svi operateri zauzeti i da se nazove kasnije.

Nije da slušam te priče - lično sam se nekoliko puta uverio da je prosto nemoguće dobiti njihovu podršku (zadnji put sam ih dobio proletos, kad sam podešavao nešto drugaru - tada su još uvek stavljali korisnike na vezi na listu čekanja, dok sada odmah izbacije).

Poslednja izmena:
Vrh Dno