Šta je novo?

koji Mx-440 ?

skroller

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2002
Poena
619
Planiram da "menjam" staru mx-200 za novu mx-440 karticu. Zanima me koja ima najbolji odnos cene i performansi i koja se dobro overklokuje. Nije mi toliko bitno da je firmirana i da ima neki poseban kvalitet slike, posto mi je i ovako monitor trash :D Uzgred, koliko bi mogao da dobijem za staru mx-200 ? Pretpostavljam vrlo malo, zato sam i stavio -menjam- pod navodnike :)

Za 65e mogao bi da nadjes dosta dobar firmirani model Prolink PixelView GeForce 4 MX440 64MB DDR sa TV-OUT-om. Za MX-200 bi mogao da dobijes oko 10-15e.

Gainword kosta oko 65 evra, strava izgleda, nema kuler (samo hladanjak) tako da ne zvrji, a stize i odlican softer koji omogucava i lak overkloking. Mislim da trenutno daju naj odnos cena/kvalitet. A uzgred je to cena full pack-a.

Nije los izbor ni Microstar, koji kosta oko 60 evra.

blue je napisao(la):
Gainword kosta oko 65 evra, strava izgleda, nema kuler (samo hladanjak) tako da ne zvrji, a stize i odlican softer koji omogucava i lak overkloking. Mislim da trenutno daju naj odnos cena/kvalitet. A uzgred je to cena full pack-a.

Nije los izbor ni Microstar, koji kosta oko 60 evra.
Mislim istina je sve što si rekao za gainward, ali delimično(vest je delimično tačna :)), treba reći da nema kuler i da se kreje svemirski, da i najgori softver omogućava overklok(od koga je, btw, gainward odustao koliko ja vidim) i pre svega treba reći da se gainward u zadnje vreme veoma razbacuje škartovima. Prolik je 100% sigurno rešenje sa super slikom za jednu nVidiu, ali nisam baš video mnogo overkloka od Prolinka, a MSI kad je dobar primerak(i što se tiče OC i što se tiče slike) zna da bude i najbolji mx440...

Bez problema radi 315MHz core i 495 mem.

Znaci ostaje mi da se odlucim izmedju prolink i MSI... To sto Gainward izgleda lepo uopste mi nije bitno, sta cu kad nemam providno kuciste :)
ali mi je bitno ako se mnogo greje, pa jos kod overclock-a....

Nazad
Vrh Dno