Šta je novo?

Koji multipraktik

\Milos\

Čuven
Učlanjen(a)
08.01.2004
Poena
604
Hocu da uznem jedan. Znaci da kopira, skenira i stampa inkjeterski, treba mi za kucnu upotrebu, nikakav ekstra kvalitet stampe, glavno mi je da ima odvojene kertridze za boje i crnu, i da malo trosi!:) Tu nesto gledam od najjeftinijih modela Canon mp150, Epson dx 3850, hp 1410, lexmark x1190 , pa sad sta vi velite ako imate iskustva, kakva je razlika izmedju ova prva 3 koji su po 90 evra, i lexmarka koji oko 70 (ali i ovih drugih lexmarkovih jeftinijih modela. Cuo sam na tv-u da treba jos jedan novi sad da izbace ne znam kaki ce da bude).

\Milos\ je napisao(la):
lexmarka koji oko 70 (ali i ovih drugih lexmarkovih jeftinijih modela. Cuo sam na tv-u da treba jos jedan novi sad da izbace ne znam kaki ce da bude).
Ima Lexmark X2350 za oko 75e.

evo i ja sam pre par nedelja uzeo canona mp 150. Kada se sve sabere on mi je ispao najbolji izbor, kao i u drugim klasama i ovde je canon nesto stedljiviji na mastilu u odnosu na konkurenciju, nasao sam ga za 83e sto je opet nesto jeftinije u odnosu na istu klasu, skener radi nezavisno od printera tako da kvarenje jednog ne povlaci automatski za sobom ne funkcionisanje drugog (sto su meni konstantno pricali pre kupovine...)

Da li neko moze da mi kaze nesto o Lexmarku x1190? Ima ga u nekoj ultra povoljnoj ponudi za oko 3000 dinara. Kontam da za te pare stvarno ne moze nista bolje (ni priblizno). Zanima me kakav je za punjenje kertridza, kako mu radi fotokopir i da li moze da radi nezavisno od kompa?

Nazad
Vrh Dno