Šta je novo?

Koji mu je moj ?

djoni

Slavan
Učlanjen(a)
11.02.2005
Poena
319
desni klik na My Computer daje ovu poruku ...kada kliknem unutra otvori mi normalno ..sta da se radi , na sta ovo Vama lici ? /win xp-sp1/

Prilozi

• sta je bre ovo.jpg
    sta je bre ovo.jpg
    23.7 KB · Pregleda: 246
nesto nije u redu sa windows update, a s obzirom da je u pitanju xp+sp1, ukoliko nisu instalirani ostali upadate-ovi, bice da je neka zaraza u pitanju.

Iskljuciti system restore, skenirati sa nekim av programom (i ocistiti viruse), pa instalirati sp2, i ostale poslednje sigurnosne peceve. To bih ja uradio.

Ili repair instalacija sa slipstrimovanim sp2.

Eventualno bi moglo da bude u pitanju da se zabrljavilo nesto oko .CPL ekstenzije... Jel` rade aplikacije u control panel-u?

Poslednja izmena:
Pregazi ga sa Sp2.

Ako ne koristis windows update probaj:
regsvr32 /u wuaueng.dll

...ako problem nije resen, vrati sve na staro sa:
regsvr32 wuaueng.dll

ma opusteno ti srushi sistem pa ispocetka sve na finjaka odradi :)
nemoj se maltretirash da ga krpish..

wuAU...cpl, da to nema veze sa nekakvim felericnim drajverima za AUdio karticu i njen control panel???

wuaueng je "Windows Update AutoUpdate Engine"

dbaja je napisao(la):
wuAU...cpl, da to nema veze sa nekakvim felericnim drajverima za AUdio karticu i njen control panel???

Wuaucpl.cpl je deo kontrol panela zaduzenog za podesavanje Windows update-a. Nadji ga u c:\windows\system32. Treba da bude cca 170KB. Ukoliko ne vidis ekstenzije idi u Tools> Folder options> View> pa skloni kvačicu sa Hide extensions for known file types.
Ukoliko taj fajl nemas, ili se velicina drasticno razlikuje, skini ovaj iz attachmenta.

E, sad, ukoliko se kao sto rekosmo velicina drasticno razlikuje, mozda imas neki virus. Proveri.

Poz,
Igor

Prilozi

• wuaucpl.zip
    79.4 KB · Pregleda: 34
Pretpostavljam da ti ni task menadzer ne radi (alt+ctrl+del), ako sam u pravu virus je u pitanju. Jedino resenje ti je reinstalacija sistema, a posto to radis idi sa WIN+Sp2.

Task manager radi normalno....

Nazad
Vrh Dno