Šta je novo?

Koji mp3 plejer?

Gulftown

Čuven
Učlanjen(a)
15.11.2010
Poena
975
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 9950X Thermal Grizly Direct Die Pro - Ryzen 3600 LC CC 120
Matična ploča
B650 Aorus Elite AX Ice - Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac
RAM
Trident Z5 Royal Neo DDR5-6000 CL28 - 64GB Kingston Fury
GPU
RX 6900 XT XTREME WATERFORCE WB 16G - GT 1030
Storage
2TB Kingston KC3000, 512GB Kingston KC3000 - 8TB WD Purple, 12TB WD Red, 250GB Samsung 870 Evo
PSU
Corsair RM1000x Shift - Cooler Master 500W
Kućište
Lian Li Dynamic 011 White - Fractal Design Node 304 White
Monitor
ASUS ROG Strix XG43VQ, Sony 65 A80J
Miš & tastatura
Logitech G915, MX Master 3, G502X Plus
Laptop
ASUS G73JH
Mobilni telefon
S23, S20 SD
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imam od 2012. godine iPod Shuffle i odlicno me sluzi(o) do sada. Pocelo je dugmente da zeza za plej, a i baterija dosta popustila. Ima li igde da se kupi nov iPod Shuffle? Kupio bih opet isti uredjaj, ali vidim nema ga u iStyle-u, a nisam ni na drugim mestima nasao.

E sada pitanje za vas, ima li nesto sto je u medjuvremenu izaslo, a da je mozda bolje od iPod-a ili makar slicno? Nisam pratio nista, a tako neki mali plejer mi stvarno treba. Slusam ga dosta i dok treniram i kada idem na posao.

Predlozite nesto :wave:

Au bre, pa ovo je bas matoro, Ima li neke novije stvari? 🙂

Kupi shuffle 4, nema greske. Imas u odlicnom stanju na oglasima za smesne pare u odnosu na kvalitet uredjaja. Ne znam koju gen si koristio, ovde imas i plejliste da stavljas, da ti govori imena plejlista...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kupi shuffle 4, nema greske. Imas u odlicnom stanju na oglasima za smesne pare u odnosu na kvalitet uredjaja. Ne znam koju gen si koristio, ovde imas i plejliste da stavljas, da ti govori imena plejlista...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imao sam 4th generaciju, 2gb prostora. Skeptican sam u kakvom u stanju baterije i to. Nov bih opet kupio da mogu.

Vrede li oni Sandisk Clip nesto?

Poslednja izmena:

Slabe vajde od toga da nadjem ovde. Nasao sam na KP odlicno ocuvan iPod, verovatno cu to. Jeftiniji mi od Clip-a, ali znam sta imam sve na njemu.

Jedino od novih u radnji Clip Jam model od 16gb ima da se nadje. M3 neces naci izgleda prakticno nigde izuzev sajtova ko AE/amazon sl.

A od uredjaja nekoriscenih sa oglasa nabasao sam na ovo mogu slobodno reci cudoviste medju Mp3 plejerima iskreno izuzev Fiio modela tipa X5 x7 koji su mnogo skuplji, i sl nisam nikad citao o ovako necemu. XDuoo X2
I link sa headfi teme

Cak ni M3 nije po specifikacijama za poredjenje sa ovim kolko vidim. Sa softverske strane je totalno bare bones doduse iz prilozenog mi izgleda kao clusterfuck i dosta limitiran cak ne mogu ni da se sortiraju folderi malo detaljnije, kao ni preseti za EQ

Poslednja izmena:
Da, M3 se tesko nalazi a do nedavno ih je bilo po raznim prodavnicama i oglasima. Moguce da stize MK2 verzija do kraja godine pa su ispraznili lagere.

Poslednja izmena:
Hvala vam, ali nisam planirao mnogo da dajem bas. Tu do 4,5 hiljada. Navikao sam na iPod bas, a i odg mi sto je tako mali i lak. Videcu jos.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno