T.sonic 520 nisam cuo ali je verzija od 2 GB nesto preko 80 EUR sto deluje primamljivo!
Sandisk c140 sam gledao pre neki dan za sebe... deluje ok, nema FM (kao ni snimanje sa FM-a) izlaz mi ne deluje previse snazan ali je zvuk sa originalnim slusalicama iz paketa bio cist i bez distorzije na max-u ali nekako ravan i bez basova sto pripisujem kvalitetu slusalica!!!
Recimo iPod Shuffle ima dosta jaci izlaz i ubedljivije zvuci... na zalost nisam probao c140 sa drugim sluskama pa da zapravo znam koliko je kvalitetan izlaz!
I da, slika je kao na starim mobilnim koji su imali ekran u boji, ali sasvim pristojno za prikaz naziva pesme!!!
Cena za c140 je takodje super.... oko 85 EUR za 2 GB model...
Ja razmisljam o T.sonic 610 od 2 GB (isto oko 80 EUR) link:
http://www.transcendusa.com/Products/ModDetail.asp?ModNo=71
Dobija sa i torbica sa nosenje (valjda oko ruke)... recimo meni to znaci prilkom sportovanja jedino je lose sto ima ugradjenu bateriju doduse i OLED ekran koji mnogo manje trosi nego ovi u koloru!
Nisam nesto pristalica uredjaja koji ima rok trajanja koliko je trajanje njegove baterije jer nemas garanciju da ce nakon jednogodisnje intenzivne upotrebe kapacitet baterije biti zadovoljavajuci kao na pocetku, u slucaju ovog modela T.sonic 610 oko 13-14h!
AAA ili AA baterije mozes kupiti na svakom cosku pogotovo kada ne zelis da vuces punjac ili usb kabl sa sobom. U tom slucaju izbor pada na T.sonic 620 ili 520 koji koriste AAA bateriju.
Model 620 sam drzao u ruci i izrada je vise nego pristojna. Ja recimo nisam nasao manu... i ozbilno razmisljam o ovom modelu!!!
Pogledaj obavezno i Samsung modele... ali obavezno...!!!