Šta je novo?

Koji mp3 player?

asdfghjkl

Cenjen
Učlanjen(a)
23.05.2011
Poena
150
Dobar dan :D
Kupila bih neki mp3/4, stagod, vise ni ne znam sta je tu sta. Znaci nije bitno u koju kategoriju spada, samo da svira :d Gledala sam ja shuffle, ali skupo mi 6k da dam za 2gb, a i uvek mi bude zao kad posle za 6 meseci izadje lepsi. Znam, znam... :smash:
E pa ovako nesto bi meni odgovaralo:
da bude sto je moguce manji i laksi za nosenje i sto jeftiniji to bolje :d (ne znam negde do 3000, eventualno malo skuplji), valjda se podrazumeva da ima sto bolji zvuk koji moze da se dobije za tu cenu, i memorija mi nije toliko bitna, al' opet sto vise to bolje :D Al' nikako ispod 1gb, a to mi nekako i dodje logicno :)

Hvala ;)

Prvo da ti poželim dobrodošlicu na forum :)
Savetujem da pogledaš sledeću temu.
Bojim se samo da ti je Sansa Clip malo iznad budžeta (ja inače uvek prvo preporučujem SanDisk zbog dobrih iskustva sa tom markom).
Ako nisi planirala da daješ 50tak evra za plejer, baci pogled na TakeMS, Transcend i Samsungove plejere, kod njih uglavnom nema horor priča koliko sam ja video. Ukoliko uzimaš plejer tipa Xwave/MS Industrial/Vito/koje god ime kinezi smisle, samo pazi da ima garanciju, jer su kod njih varijacije u kvalitetu izuzetno izražene.
Puno sreće sa kupovinom i neka te plejer koji odabereš lepo služi bar 10 godina :)

Drustvo, pogledao sam ova 2 posta ali bih vas molio ako moze neko da mi preporuci mp3/mp4 player KOJI IMA JAK ZVUK! Dalke, nebitno mi je da li ima mali displej ili veliki kao mp4 samo da moze jako da svira; drugim recima da kada u njega ubodem sluske koje se nenormalno deru na w810i (3.5mm su naravno, koristio sam onaj nastavak znate vec) da se deru i na njemu! Ovaj komad trenutno imam http://ecx.images-amazon.com/images/I/61CMGGV+TAL._AA1200_.jpg ali kada sam u njega tutnuo jake sluske jednostavno nije mogao da izvuce tu glasnocu cak i kada iskljucim normalizer i volume limit cuje se tiho.. Verujem da znate o cemu pricam a ako mi verujete(s'obzirom da ne robujem trendu i modi) najpre bih kupio svoj stari W810i i nastavio da uzivam ali nazalost tesko je naci primerak u pristojnom stanju za pristojne pare, cak i oni ocuvani na koje sam naletao narod ceni po 60-80e sto je mnogo... Neki predlog? :)

Imam TakeMS Blade 4GB koji ima preglasan zvuk. Na 10. podeoku je jačina zvuka u ravni sa 35 godina starim produvalim dizel M.A.N. iz GSP kojem je majstor naoštrio menjač u tom trenutku. A ima 32 podeoka.

Što se tiče W810, potpuno te razumem, i ja sam hteo da kupim ponovo W300i, ali @#$% memorystick kartice me toliko odbijaju, da sam odustao. Ako hoćeš walkman, od ovih novih vredi samo SE Zylo (W20i), koristi MicroSD(HC). "Jedino" što FastPort kabl ne pakuju sa telefonom. Ako ti nije ostao od W810, preostaje ili da ga dokupiš (naravno da ga nema u prodaji), koristiš čitač kartica ili BT vezu.

Prvo, po zakonu EU izlazi i slušalice moraju da budu ograničeni na, čini mi se, 96db. Možda sam pogrešio cifru.
Drugo, ako su slušalice tihe, kupi malo pojačalo, koje radi na baterije.
Treće, kupi player u USA.

Nazad
Vrh Dno