Šta je novo?

Koji MP3 CD player za AUTO???

cvijovic

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2002
Poena
619
video sam u SAT reviji neki Xwave se reklamira. i gledao sam po Tehnomarketu ima bas veliki izbor, a nisam jos bio u Tehnomaniji. predpostavljam da svaki cita id3 tagove, i ima neko normalno pojacalo, nista ultra.

jel ima neko da da neki predlog i razlog. vazan mi je i izgled.

Pozdrav

Sada za cca 200eur imas pioneer 5600mp modele (ne znam tacnu oznaku,ali je 5 serija).....

Odlicna kupovina za taj novac....ja sam uzeo 5500mp jos kad je bio 470eur i evo ga u kolima vec 2 godine......i dalje je perfektan.......

Znaci baci oko na pioneer 5500serije......
(izbegavaj modele sa 50 sufiksom,npr. 5500mp - 5550mp....isti su izgledom ali je 50 sufix za azisko trziste i za nijansu su ne kvalitetniji)......

hvala za info.

Jel znas koji bi model bio ok za jedno 10.000 din, ipak mi je velika razlika uceni, ili tesko da moze za te pare da se uzme nesto ok.

Uzmi Pioneer 4700 (~135€) ili 3600, mada ces tesko naci 3600 naci bez 160€ iako je stariji model i stepenicu nizi (serija na 3), inace bitno ti je da su oba mp3 playera uradjena sa mosfetovima (4x50W) a koliko vidim i svi ostali modeli pioneer-a do nekih vrh serija od po 400-500€, znaci sto se snage tice isti su, jedino sto posle placas dodatne opcije, lepsi dizajn, svetlece ekrane, ekrane u boji bla bla bla.... nista sto ti treba.

cvijovic je napisao(la):
jos sam da vas pitam gde to da gledam, moracu opet da idem u tehnomarket da pogledam sada oznake...

Pa de gledaš muziku za kola u Tehnomarket-u? To je isto kao da is otišao u Metro! :d

Ugao Takovske i Draže Pavlovića, ulice u kojoj Simpson ima firmu, svrati, ljudi su ljubazni a i objasniće ti za "originale" u Tehnomarketu... 😉

Ja ti preporucujem Pioneer DEH7600 ili jos bolje DEH80 (ima jace integrisano pojacalo) za nekih 320 eur sam ga video u Super Veru (u ITM-u)

saznao sam da mogu da ga dobijem iz Nemacke za 104 e, a u BG imam ponudu za 140 e, sta mislite da je bolje.

poz

cvijovic je napisao(la):
saznao sam da mogu da ga dobijem iz Nemacke za 104 e, a u BG imam ponudu za 140 e, sta mislite da je bolje.
poz

Osnovna dilema ovde je garancija, uz uslov da ce ti ga "neko" doneti iz svabije 4free. Nije mala razlika u ceni ali opet moze da bude vece/nemoguce cimanje oko eventualne garancije. Kazem, moze jer kod nas uglavnom ima problema sa svim vrstama garancija. Ja sam svojevremeno doneo iz Nemacke canon A70, kada su kod nas bili dosta skuplji, tako da sam bio u slicnoj dilemi, ali je razlika u ceni bila mnogo veca :smash: .

Gde si nasao za 140€?

u Zemunu kod nekog Gileta, to mi je neki ortak proverio, on je tu kupio 3600 pre neko vreme. sada sam video u nemackoj i 4700 za 115 e. to je ta cena, nista ne placam da mi ga neko donese.

Nemoj da se *****es pa da uzmes 3700, on je 4x45 i nije mosfet, i td itd, za 15tak evra vise imas ozzbiljnije resenje u vidu 4700totke, to je trenutni bb do 150€

Uh ,tek sada vidoh, hvala puno za info, mada sam u medjuvremenu odustao i odlucio se za 4700, jos samo da ga nadjem ovde, u nemackoj ima za 115 e, valjda cu ga ovde naci do 150e.

Pozdrav

hvala jos jednom

Nazad
Vrh Dno