Šta je novo?

Koji Mouse Bungee(drzac za kabla od pacova)

ivanbass1

Čuven
Učlanjen(a)
25.04.2016
Poena
765
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5700X, LC-CC-120
Matična ploča
AsRock X570S PG Riptide
RAM
Kingston 2x16GB 3400MHz CL14
GPU
AsRock Challenger Pro 6700 XT
Storage
Kingston A2000 1TB, Toshiba P300 3TB
Zvuk
HyperX Cloud II Wireless
PSU
Seasonic Core 650 GM
Kućište
NZXT S340 Elie
Monitor
AOC CQ32G1
Miš & tastatura
Logitech G502, HyperX Alloy
Ostale periferije
Mac Mini M1 16/512
Laptop
Macbook Pro M1 16/512
Tablet
Galaxy Tab S7
Mobilni telefon
XIaomi 12X
Pametni uređaji
-Galaxy Watch 3
-Mi Band 5
-Mi Band 4
-Mi Smart Humidifier
-Mi Air Purifier 2S
-Mi Air Purifier 3H
-Mi Mop Pro
Pristup internetu
  1. Optički internet
Moze i predlog za pravljenje sopstvenog, kupovina nije obavezna.

Dakle, dosao sam u potrebu da uzmem/napravim drzac kabla za misa jer sam provalio da mi mis lose klizi, a kad podignem kabli drugom rukom klizi kao podmazan.

Dakle, sta i gde kupiti, ili napraviti?
Moze AliExpress, KP, radnje, sta god.

Hvala unapred na predlozima [emoji4]

Ovaj moj odradjuje posao extra, ne pomera se, ne ispada kabal, ova ruka mu je gumena pa se blago pomera za misem. Sve u svemu super stvarcica. A verovatno ima jeftinijih resenja. Ovaj je placen oko 2500din.
d15d035ee14a0726bda9c3a533ff9e92.jpg

Naso sam neki Razer za 3.000, samo sto nema sanse da za ovako nesto izdvojim vise od crvene, pre cu sam nesto da skarabudzim :D

Ne znam, brendiranih sigurno nema za te pare Steelseries, Zowie, Razer... Tako da moras traziti neke altetnative na aliju ili tako nesto. Mislim ovo je prosto, cisto sumnjam da postoji neka razlika izmedju ovog mog, tog rejzerovog i nekog od 1000din. Sve je to isto samo ga upakuju lepse.

Bilo koji kineski sa alija ima da ti radi posao.

Tako ce i biti onda.
Taman da probam, nista do sada nisam porucivao sa Alija.
Naso sam mnostvo drzaca za 4-8$.

Nego, @Sku11e. i ostali koji to koriste/su koristili, da li pravi razliku?

Meni znaci mnogo, namestim sebi odredjenu duzinu koja mi je potrebna da mogu da predjem veci deo podloge i kabal je uvek tu, ranije mi je kabal zapadao iza stola i onda treba jace povuci mis i to onda iritira u igrama a i ovako ume da zasmeta ako koristis mali dpi i sensitiv. Nisam nikad koristio nekakve alternative za ovo, pa ne znam sta pomaze, ali ja sam se navikao na ovo i tesko bih se vratio da koristim wired mis bez ovoga. Ovo ti dodje kao zamena za wireless mis. Ja konkretno imam SS Rival Fade i ne osecam da imam kabal, ne oseti se da za sobom vuces nesto nego kao mis samo da pomeras. E sad to je bitno za igre poput CSGO, za ostale stvari verujem da je bacanje para.

Poslednja izmena:
Ma pala je odluka da se uzima sa Alija za 4e :D

i ja sam hteo ovako nesto, ali mi je bas ruzan. au brate, ne bih mogao da ga podnesem na stolu iako sam siguran da radi posao.
ona "kugla" mora da se izvadi.

Meni znaci mnogo, namestim sebi odredjenu duzinu koja mi je potrebna da mogu da predjem veci deo podloge i kabal je uvek tu, ranije mi je kabal zapadao iza stola i onda treba jace povuci mis i to onda iritira u igrama a i ovako ume da zasmeta ako koristis mali dpi i sensitiv. Nisam nikad koristio nekakve alternative za ovo, pa ne znam sta pomaze, ali ja sam se navikao na ovo i tesko bih se vratio da koristim wired mis bez ovoga. Ovo ti dodje kao zamena za wireless mis. Ja konkretno imam SS Rival Fade i ne osecam da imam kabal, ne oseti se da za sobom vuces nesto nego kao mis samo da pomeras. E sad to je bitno za igre poput CSGO, za ostale stvari verujem da je bacanje para.

Zapadne ti iza stola kada ne zalepis kabl :D

Hhahaha :D Znam ja da moze da se improvizuje ali nisam to hteo da radim. Na sta sam sve bacio pare ovaj bungee i ispade korisna stvar, a i to je jednorocna investicija, oprositis se nekako od 2000 i sluzi te za zivota. A ima i onaj Roccat-ov sa USB hubom, pa i to moze biti izgovor da se izdvoji neki novac. Naravno neko ko ne igra te kompetitiv igre ozbiljno, bolje mu je da improvizuje.

i ja sam hteo ovako nesto, ali mi je bas ruzan. au brate, ne bih mogao da ga podnesem na stolu iako sam siguran da radi posao.
ona "kugla" mora da se izvadi.
Stvarno ruzno izgleda, verovatno cu poruciti tamo u cetvrtak-petak, pa cu okaciti slike i utiske kad bude stiglo :D
Sto kabl jednostavno ne zalepis za sto? :D
Nije mi palo na pamet uopste :D
Vec neko vreme trazim neku glupost da porucim sa Alija, posto nisam do sad nista, a za ovo ce mi biti najmanje zao ako nesto krene po zlu.

Probacu veceras da zalepim kabl, kao privremeno resenje.

Poslednja izmena:
Stvarno ruzno izgleda, verovatno cu poruciti tamo u cetvrtak-petak, pa cu okaciti slike i utiske kad bude stiglo :D

Nije mi palo na pamet uopste :D
Vec neko vreme trazim neku glupost da porucim sa Alija, posto nisam do sad nista, a za ovo ce mi biti najmanje zao ako nesto krene po zlu.

Probacu veceras da zalepim kabl, kao privremeno resenje.

Bukvalno ceo zivot tako radim :D
Mouse bandzi nmg da koristim macka ga gricka i udara :D

Sta kazete na ovo za 10 € vise -
3 Ports USB 2.0 Data Hub Seven Changing Colors Backlit LED And 1 Micro SD Reader With Rubberized Mouse Bungee for Game Q
http://s.aliexpress.com/vAn6j6vY
(from AliExpress Android)

Ne znam, brendiranih sigurno nema za te pare Steelseries, Zowie, Razer... Tako da moras traziti neke altetnative na aliju ili tako nesto. Mislim ovo je prosto, cisto sumnjam da postoji neka razlika izmedju ovog mog, tog rejzerovog i nekog od 1000din. Sve je to isto samo ga upakuju lepse.
Slusaj iskusnog gejmera. :D +

Sent from my A0001 using Tapatalk

Realno totalno nebitna stvar sto za gaming ili bilo sta drugo.
Vise sluzi za izgled nego sto ima neku svrhu :D

Pazi stvar odradjuje posao za koji je namenjena, da l ces ti umesto toga da zalepis kabal za sto, ili ces da stavis knjige preko kablova ili uzeti wireless mis na tebi je, ali da sluzi sluzi, pitanje je da li te izvedbe vrede 2000+din. Za nekog ko igra fps igre na nekom vecem nivou, koji smanjuje sve zivo da bi izvukao veci fps, koji uzima zastareli panel da bi imao 144hz, ko daje 9000+din na misa, 10k+ na slusalice, mehanicku tastaturu, podlogu od pola metra od 5000, ne znam sto ne bi dao i tih 2000 za potpuni ugodjaj. Za kafe servirku naravno da je bespotrebno uzimati ove stvari jer nisu od presudnog znacaja.

Ima taj CM Storm Scorpion i za 1850 dinara, a u vecini prodavnica je 2300-2500. Takodje je Razer dosta losiji i nije da nema razlike, a skuplji je(kod nas oko 3k).
Ja sam hteo da uzmem i za mig bezicnog misa, kada ga punim i koristim kao zicnog, jer hocu da piludim od kabla, ali posto imam policu na izvlacenje ispod stola za tastaturu i misa, ne moze da stane.

Sent from the 7th edge of the 3rd World.

Poslednja izmena:
Ja sam to odvalio od stola jer me nerviralo, odavno :D

Ne moze da stane podloga od metar na taj deo sto se izvlaci, a tesko bih i ja stao kako treba :D

Poslednja izmena:
I ja sam dugo godina koristio bez tog ******, ali mi je previsok sto, pa mi ili ruke ili noge budu previsoko, te sam vratio. A kod mene moze da stane podloga od metar, mislim da je sirina te police 110cm, ali ja koristim Razer Vespula, pa me nikada nije ni zanimalo.
Sada hocu da uzmem u Ikei ili negde slicno, onaj motorizovani sto, ali mi nije lako da u glavi opravdam 500e za sper plocu koja ide gore, dole.

Ja bih uzeo tog Scorpiona pre vezice samo zato sto izgleda dobro :)

Sent from the 7th edge of the 3rd World.

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem da postoji trziste za ovo, tj. citavi proizvodi. Zategnes kabl plasticnom vezicom za cosak stola, nema zatezanja, nema viska kabla.
Nisam siguran da cu moci to da uradim, zato sto sto nema noge, nego ga drze ploce od iverice koje se spajaju sa glavnom(gornjom plocom, povrsinom stola) na coskovima.

S jedne strane imam rupu, ali je mis na suprotnoj strani stola. Na drugom cosku stola mi je subwoofer :D

Meni je neshvatljivo jedino to da vam ne smeta to sokocalo na stolu, skuplja dara nego mera. Ima alternativnih nacina za svaki problem, nesto ovog tipa (naravno posle zategnuti vezicom kabl, a ne prikljestiti ga)
18ixzr3twx7ejjpg.jpg

Mislim, ne znam konfiguraciju, ali svakako mozes sam da osmislis resenje...bukvalno poslednja stvar koju bih ja uradio jeste da nabudzim sto ovim drzacem kabla.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno