Šta je novo?

Koji monitor

• Začetnik teme mirkash
  • Datum pokretanja
Hansol 730EDT Dynaflat 17"/0,20mm 1280x1024/60 72k
On je 124 e, a za 140 e omas : Hansol 720DT Dynaflat 17"/0,25mm 1600x1200/75 96k

Za 150 imas nov Hansol 19" sa garancijom 3 godine :!:

Ma *****i 19''-icu prsnu ce ti oci nego sacekaj malo i vidi da Samsungu 757dfx spadne cena ali uzmi samo "britansku" verziju prepoznaces je po plavoj crti sa gornje strane monitora i nikako ne uzimaj Japanca jer im je ova zadnja serija prava KANTA! O:)

D.E.V.I.L. je napisao(la):
Ma *****i 19''-icu prsnu ce ti oci nego sacekaj malo i vidi da Samsungu 757dfx spadne cena ali uzmi samo "britansku" verziju prepoznaces je po plavoj crti sa gornje strane monitora i nikako ne uzimaj Japanca jer im je ova zadnja serija prava KANTA! O:)
Kakav bre crni "JAPANAC" da pravi Samsung??? :boom:

Video sam primerke na kojima pise MADE IN JAPAN ?!

SAMSUNG je TRASH bez obzira gde se klepao .

izvinjavam se sto upadam u temu, ali da li neko moze da mi kaze koliko para bi mogao da dobijem za 757nf samsung? i ako neko hoce da ga kupi da mi javi ili shto bi bilo josh bolje da menjam za neki tft!
poz!

zendraqla je napisao(la):
izvinjavam se sto upadam u temu, ali da li neko moze da mi kaze koliko para bi mogao da dobijem za 757nf samsung?
Pa zavi si kakav je, koliko mator i da li ima neku garanciju posto ovi noviji vole da zuje i da prikazuju ochaj sliku...

ima garanciju do 28.01.04 chini mi se nisam 100% siguran! garancija je sigurno pri kraju januara!shto se tiche slike, odlichna je!
poz!

Samsung 755DFX veoma dobar monitor za tu kintu

PitBull je napisao(la):
Video sam primerke na kojima pise MADE IN JAPAN ?!

SAMSUNG je TRASH bez obzira gde se klepao .

Da li si nekad pogledao nekog NF-a, zasto je on trash?

simpson H je napisao(la):
...

Kakav bre crni "JAPANAC" da pravi Samsung??? :boom:

Pa meni pise na monitoru pise "Made in Japan" ali ako to ne znaci da se pravi u Japanu onda je sigurno u AMERICI.
O:)

D.E.V.I.L. je napisao(la):
...

Pa meni pise na monitoru pise "Made in Japan" ali ako to ne znaci da se pravi u Japanu onda je sigurno u AMERICI.
O:)
Pa znas kako?Pise i na tarabi... :mrgreen: .Jel' ti palo na pamet da posumnjas u kvalitet monitora ako na masci moze da pise "Made in Japan"??Sta mozes da ocekujes od Samsunga na kome pise da je napravljen u Japanu?

Japanci su mnogo loši i ova zadnja serija je načisto unakažena.
Više nije to onaj kvalitet kad su krenuli sa izradom.

Ja glasam za Hansol 920P, jutros sam ga isporučio i mislim da će to biti moj sledeći monitor.

Imaš i Hyundai Q790, takođe dobar monitor. Košta nešto ispod 150, a mislim da koristi DynaFlat, mada nisam siguran. U novembru prošle godine, u Digitalu je dobio ocenu kao najbolji monitor u toj klasi. Znači, obavezno pogledati!

Ne znam lično, ali čujem da se priča da je 765MB solidan monitor. Najbolje idi u neki "salon monitora", ponesi Nokia tester i prostudiraj svaki od ovih preporučenih modela. Sam ćeš najbolje uvideti nijanse...

A zar Hansol 720P nije prestao da se proizvodi ?
trebalo bi da je oko 115e, ali nije mnogo bolji od 730e samo moze da radi u 1600x1200, a na 17'' je to mnogo sitno...
Savet Obavezno Hansol (3 godine garancija) !

NF modeli su ipak daleko od trash-a, jesu skuplji ali vrede svaku kintu

zendraqla je napisao(la):
ima garanciju do 28.01.04 chini mi se nisam 100% siguran! garancija je sigurno pri kraju januara!shto se tiche slike, odlichna je!
poz!
Sta si se na kraju odlucio?
Koliko bi trazio ako bi ga prodavao posto imam ortaka koji bi rado pazario jedan takav, ako je ok primerak i ako mu odgovara cena?

samsung je bolji od Hansola moja savet 755DFX

Jeste mozda Samsung bolji od Hansola (neverujem, a i mislim da niko to nezna), Hansol daje 3 godine garancije tako da bi ja uzeo Hansol !

Hansol kupuje "delove" od Samsunga i to one II i III klase, Samsung za sebe ostavlja najbolje a skart prodaje takvima kao Hansol...

Pa mozda im prodaju delove, ali za 3 godine cemo valjda svi da imamo tft monitore, tako da ce do tad sigurno da radi...

klole je napisao(la):

Ja glasam za Hansol 920P, jutros sam ga isporučio i mislim da će to biti moj sledeći monitor.
Cekaj malo kako sad to,Koreanci unajmili jeftinu radnu snagu u Japanu :mrgreen: da im sklapaju Samsung monitore,pa covece Japanci prave monitore ko zna od kada a Koreanci tek zadnjih godina dozivljavaju ekspanziju i to prvenstveno zahvaljujuci dobrom kopiranju komsijine(Japan)tehnike.

klole je napisao(la):

Cekaj malo kako sad to,Koreanci unajmili jeftinu radnu snagu u Japanu :mrgreen: da im sklapaju Samsung monitore,pa covece Japanci prave monitore ko zna od kada a Koreanci tek zadnjih godina dozivljavaju ekspanziju i to prvenstveno zahvaljujuci dobrom kopiranju komsijine(Japan)tehnike.

cholak je napisao(la):
...

Japanci su uzeli da proizvode te monitore i počeli da ubacuju nekvalitetne delove, čak su na 753s skinuli i onaj lim oko katodne (Potreban za dobijanje TCO regulative).

Nazad
Vrh Dno