M
mirkash
Guest
Koji biste 17" monitor preporucili do 130 evra.
Kakav bre crni "JAPANAC" da pravi Samsung??? :boom:D.E.V.I.L. je napisao(la):Ma *****i 19''-icu prsnu ce ti oci nego sacekaj malo i vidi da Samsungu 757dfx spadne cena ali uzmi samo "britansku" verziju prepoznaces je po plavoj crti sa gornje strane monitora i nikako ne uzimaj Japanca jer im je ova zadnja serija prava KANTA! O![]()
Pa zavi si kakav je, koliko mator i da li ima neku garanciju posto ovi noviji vole da zuje i da prikazuju ochaj sliku...zendraqla je napisao(la):izvinjavam se sto upadam u temu, ali da li neko moze da mi kaze koliko para bi mogao da dobijem za 757nf samsung?
PitBull je napisao(la):Video sam primerke na kojima pise MADE IN JAPAN ?!
SAMSUNG je TRASH bez obzira gde se klepao .
simpson H je napisao(la):...
Kakav bre crni "JAPANAC" da pravi Samsung??? :boom:
Pa znas kako?Pise i na tarabi... :mrgreen: .Jel' ti palo na pamet da posumnjas u kvalitet monitora ako na masci moze da pise "Made in Japan"??Sta mozes da ocekujes od Samsunga na kome pise da je napravljen u Japanu?D.E.V.I.L. je napisao(la):...
Pa meni pise na monitoru pise "Made in Japan" ali ako to ne znaci da se pravi u Japanu onda je sigurno u AMERICI.
O![]()
Sta si se na kraju odlucio?zendraqla je napisao(la):ima garanciju do 28.01.04 chini mi se nisam 100% siguran! garancija je sigurno pri kraju januara!shto se tiche slike, odlichna je!
poz!
Cekaj malo kako sad to,Koreanci unajmili jeftinu radnu snagu u Japanu :mrgreen: da im sklapaju Samsung monitore,pa covece Japanci prave monitore ko zna od kada a Koreanci tek zadnjih godina dozivljavaju ekspanziju i to prvenstveno zahvaljujuci dobrom kopiranju komsijine(Japan)tehnike.klole je napisao(la):Japanci su mnogo loši i ova zadnja serija je načisto unakažena.
Više nije to onaj kvalitet kad su krenuli sa izradom.
Ja glasam za Hansol 920P, jutros sam ga isporučio i mislim da će to biti moj sledeći monitor.
Cekaj malo kako sad to,Koreanci unajmili jeftinu radnu snagu u Japanu :mrgreen: da im sklapaju Samsung monitore,pa covece Japanci prave monitore ko zna od kada a Koreanci tek zadnjih godina dozivljavaju ekspanziju i to prvenstveno zahvaljujuci dobrom kopiranju komsijine(Japan)tehnike.klole je napisao(la):Japanci su mnogo loši i ova zadnja serija je načisto unakažena.
Više nije to onaj kvalitet kad su krenuli sa izradom.
Ja glasam za Hansol 920P, jutros sam ga isporučio i mislim da će to biti moj sledeći monitor.
cholak je napisao(la):...
Cekaj malo kako sad to,Koreanci unajmili jeftinu radnu snagu u Japanu :mrgreen: da im sklapaju Samsung monitore,pa covece Japanci prave monitore ko zna od kada a Koreanci tek zadnjih godina dozivljavaju ekspanziju i to prvenstveno zahvaljujuci dobrom kopiranju komsijine(Japan)tehnike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari