Šta je novo?

Koji monitor od ponudjenih, ili pak neki treci?

StefanL

Poštovan
Učlanjen(a)
14.09.2016
Poena
54
Ovako, trazim IPS monitor 22'-24', do nekih 18k dinara, igram nekad csgo pa bi mi bilo dobro da je odziv 5ms, mada i da nije csgo u pitanju nije odziv mala stvar, ne treba mi HDMI al vidim da je on podrazumevan da kazemo kod ovih karakteristika koje trazim, iako cu koristiti DVI.
Dvoumim se izmedju:

http://www.itsvet.com/monitor_lg_23mp48hq_p-pdaa1-31.i?id=5991
http://www.itsvet.com/monitor_philips_240v5qdab/00-pdaa1-31.i?id=6007

ako imate jos neki predlog ili iskustvo u vezi ovih monitora bio bih vam zahvalan, posto nisam nasao neke recenzije koje su mi puno rekle, imaju dobre karakteristike, a malo su jeftinije od ostalih monitora sa tim specifikacijama pa mi je sumnjicavo.

Mislim da su se Sharp VA paneli zvali ASV.
Ma pretekli u smislu tržišnog učešća ;). Skup Japan.

Bar 90% tržišta kompjuterskih panela drže LG Display (ex LG Philips), Samsung,
AU Optronics (BenQ kompanija) i Innolux (ex Chi Mei).

Ljudi zahvaljujem se svima na pomoci, na kraju sam se opredelio za ASUS VX239 i mogu vam reci da sam pre za do vo ljan! ko god se dvoumi, ja mislim da je on najbolji izbor u tom cenovnom rangu! :) medjutim imam drugi problem, on ima 2 hdmi ulaza i vga, i naravno necu preko vga da ga koristim, i bio sam ubedjen da Atijeva 6870 ima HDMI izlaz, i ima vecina proizvodjaca, ali moja ASUS-ova nema, vec ima 2 display porta, dvi, i dvi-d, hdmi ima kad se poveze preko adaptera za dvi, pa me zanima posto su oni to zamislili - da ide HDMI PREKO DVI adaptera u graficku, oce li biti velikih smetnji, i jesu mi svi adapteri isti ili, posto vidim da su cene razlicite za svaki :D

Можеш без било каквих адаптера да ријешиш то. Ја сам на нету налазио hmdi - DP кабл, односно на једној страни је hmdi а на другој display port.

neće biti nikakvih smetnji, jer je izlaz digitalan. na karticu stavi dvi-hdmi adapter, i posle hdmi kabl normalno.
imaćeš zvuk, i sve što bi inače imao preko hdmi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno