Šta je novo?

Koji mobilni do 120,130 eura

• Začetnik teme Začetnik teme Mršo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mršo

Slavan
Učlanjen(a)
27.02.2010
Poena
330
E ovako ljudi ,brat hoće da mi kupi neki novi fon do 130 eura maksimum.Gledam svi govore najbolji za te pare su LG Cookie i Samsing Samsung s5230 .Gledam na sajtovima cene minimum 160 eura. Prijatelj mi govori da ima u Beogradu koliko hoćeš takvih koji prodaju telefone po tim cenama. E sad ja bih uzeo preko City Expressa da mi dovezu ovamo u Priboj samo je problem što ne znam brojeve ,adrese tih prodavnica. Tako svi vi koji žive u Beogradu,Novom Sadu itd. neka mi pošalju cene ovih telefona u njihovom gradu i broj prodavnice.Šaljite brojeve na PM.Svima koji mi pomognu hvala unapred.:wave::wave::wave:

BTW koji mislite da je najbolji model pored ova dva za ove pare?

bolje uzmi neki polovan za 130 e i da uzivas...
za te pare imas da nadjes da ima i dobru kameru i gps i wi-fi...

Nokijica X3 je super isto, cookie ima 3 inca ekran i isto je super.
Ja ne bih nikada uzimao polovni telefon.

Sto se tice Samsung S5230 mogu ti reci da sam se prijatno iznenadio. Vrlo fin telefoncic, koristi ga moja zena. Touch je dobar i precizan, meni (ne meni kao osobi vec opcije 😀) je lak za savladati jos pogotovo sa ona tri desktopa koja mozes da menjas itd. Platili smo ga 100e sa jos 1.5 garancije. Filmice moze da pusta u mp4 formatu i nije lose za gledanje. S tim da mi je zvuk malo slabiji.

Imam samsung s 5230 7 meseci.Skroz ok telefon.Od skora i devojka ima lg kp500,tj "kolacic".Svaki ima nesto svoje.Lg je doosta laksi i za 1-2 mm veci i 1mm siri.Lg ima 2 desktopa,samsung 3.Lg ima samo 7 widgeta,nema za vreme,i ne postoji mogucnost dodavanja novih.Lg je vise zenski,ima i malu olovcicu.
Telefon ko telefon.Kamera solidna,veliki ekran.gledas filmove i serije sa prevodom opusteno,baterija drzi dosta .Telefoni su uzeti preko mts na ugovor i sto je najvaznije imaju 2 GODINE GARANCIJE.
Toliko o kupovini polovnog telefona.

Pitanje je prvo sta tvom drugaru treba - obican telefon za svakodnevnu upotrebu ili neki smart uredjaj?

Ako je ovo prvo slucaj, mislim da je ovo dobra kupovina, istina 7e je skuplje od onoga sto ti hoces, ali... 😀

http://www.handy.rs/view_product.php?id=1768&tree_id=19

Jos plus ovde npr daju i 2 godine garancije, odlican ekran i solidna kamera - imas u ovom rangu jos i Nokia 6303 ali on kosta oko 150e nov sto se ne uklapa u tvoj budzet 😉

LG Cookie i S5230 nisu nista specijalno u odnosu na ovaj Samsung model sem sto imaju touch screen i fancy izgled 🙂

Poslednja izmena:
Pokretac teme nije rekao kljucnu stvar - sta ocekuje od svog telefona?
Ako mu ne treba smart uredjaj mislim da je bezveze bacati 100e na N95 polovnjak kada za te pare moze da uzme odlican i nov "glup" telefon sa garancijom 😉

Nazad
Vrh Dno