Šta je novo?

koji mob. moze....

Mali HoBiT

Čuven
Učlanjen(a)
16.08.2002
Poena
705
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7 14700kf P6.0/E4.6GHz Heatkiller IV waterblock
Matična ploča
Asus Z790 itx
RAM
G.Skill 2x24GB Patriot 8000MHz
GPU
Sapphire 6800XT EK waterblock
Storage
WD Black 850 1TB & Samsung 980Pro 2TB
PSU
Phanteks Revolt SFX 850w Platinum
Kućište
SSUPD Meshlicious, custom loop
Monitor
LG 38WN95C-W
Miš & tastatura
Keychron K7 max & Keychron m3 Metal
Ostale periferije
CP1500EPFCLCD
...da pusta neku pesmu umesto zvona?
znate ono,ja snimim neku pesmicu(jedan deo) na fon,i glasnim narejdivanjem tom mobilnom on pusta tu stvar kada treba da zvoni :mrgreen:
ne stvarno,bez za*ebavanja, ima li tako neki fon a da ne kosta previse,do 200 evra...

Poz.

Sony J70, C55, S60 Nokie, Alcatale 715, Alcatel 535... Da ne idem dalje...

Ja sam imao j70 moze jako lepo da snimi samo bedak 3x10s
na osatlima nije toliko glasno :D

Ma i ja sam imao SONY J7, ali nije to to. Kad snimi melodiju vrlo je chudno (chitaj loshe) reprodukuje. Pozdrav

ma jok to snimanje preko mikrofona,mislio sam da snimim neku pesmu,promenim joj format u onaj koji telefon pusta i ...
tako nesto jel ima ?

e ako te ja shvatih pola ali znam da svaki samsung sa polifonim melodijama moze da pusta pjesme u orginalu ali ne duze od 16s koliko znam...ja sam to probao na mome c100 ali te ne shvatih to za glasovno... :?

ja na Alcatelu 715 mogu da snimim preko mikrofona pesmu a i da ubacim preko kompa, zvuci lepo u oba slucaja
pozdrav

nemam pojma za koliko para si hteo fon, ili se mozda raspitujes! ali mogu sad skoro sve nove serije nokia telefona. npr 3200 moze jako dobro da snimi i da reprodukuje zvuk (znaci da ne krci), a trajanje snimka je 1 min. jedini problem kod tog fona je sto ima samo 1mb memorije na raspolaganju ...
poz :)

ma jok bre nokia, ne volim ih na fazon ko sto ne volim intell :D
znaci preko nekog interefejs kabla(moze i bezicno,bluetooth,irda) povezem komp i mobiljni :D snimim deo pesme u odgovarajucem formatu i namestim da tako tel. zvoni....
moze li? koliko se secam citao sam u nekom matorom casopisu(ne secam se kojem) da je to moglo da se odradi....

Nadjes pesmu u midi-u i prebacis je na mob i to je to :D
Eventualno editujes (nekim midi editorom?) da bi ti pri zvonjavi iso bas zeljeni deo pesme.
E sad.. sve ostale kombinacije i nisu neke na danasnjim relativno pristupacnim uredjajima.

i sve to sam otprilike i znao ali opet, koji telefon a da nije nokia ???

Mali HoBiT je napisao(la):
i sve to sam otprilike i znao ali opet, koji telefon a da nije nokia ???
Noviji SE podrzavaju midi (T610, T310, T230, Z200, Z600, mozda cak i T300...)
a za ostale stvarno ne znam, verovatno svi noviji u principu podrzavaju midi.

Motorola MPx200 :)

da li je neko od vas probao da odradi tako nesto?
ima kum t610 pa cu probati...

Mali HoBiT je napisao(la):
da li je neko od vas probao da odradi tako nesto?
ima kum t610 pa cu probati...
Ja imam T610, nafajtao sam ga raznim .mid i svira samo tako :guitar: :smoke:
Cak je reprodukcija sasvim solidna, za neke midije koji su dobro uradjeni sam se prosto odusevio :angel:

radi,jos samo da mi se svidja telefon(t610) :D sve bi bilo super,naci cu nacin da ubacim melodiju u s55,mnogo sam zgotivio fon...

Nemoj me drzati za rec, ali znam da moj ST-55 podrzava i wav, pa mislim da isto vazi i za S-55....problem je sto wav zauzima jako puno memorije, ali u svakom slucaju moze i tako da ti zvoni!

ma nek zauzme sve,bre i poruke necu da saljem :D
samo da radi...

Nazad
Vrh Dno