Šta je novo?

Koji LG monitor 17" LCD-TFT?

Dorry

Čuven
Učlanjen(a)
13.07.2004
Poena
710
Oce drug da kupi neki LCD monitor od 17" i razmisljao je o LG Flatronu. Cena bi trebalo do bude do nekih skromnih 300 evra :)

Dakle koji monitor za preporuku?

:wave:

Ima Samsung 710N 339Evra. Bash je dobar, odziv 12 ms.

Vise ni jednog nece bti za te pare... hint: pdv...

inace jedino 1730b moze da se preporuci, razlika izmedju s i njega je jako mala, a vredi...

Cik kupite nesto u erc-u.

Erc radi samo VP, gubite vreme i zivce ako gledate njihove cene, nisu dostupne fizickim licima.

Ja kazem jedno, ovi pricaju drugo LG BRE!. Hoce da kupi jedan LCD te firme, samo ne zna koji ima najbolji odnos cene/performansi.

Poslednja izmena:
ne deri se |>

Ja sam ti lepo ODMAH napisao...
dakle pre pdv si mogao da kupis 1730b za 330eu, sad vise neces moci, a upravo je on pruzao najbolji odnos cena kvalitet... kad se uracuna pdv, bice oko 400eu, sto vise nije tako jeftino (ali ako cemo iskreno i ja sam moj toliko platio letos, pa sto da svi jeftinije prodju od mene?!?)

inace imas ogroman izbor lg 17" tft |PPP
1730b
1730s
1730p

sve jedan te isti monitor, maltene, ali b ima podesavanje po visini i dvi ulaz, sto su dve vise nego korisne stvari za tih 20eu...
dosta vise |> i sto ti se drugar lepo nije setio da kupi pre mesec dana kad je bio dzabe...

Ako ste apsolvirali LG, u onom cenovniku je zanimljiv Samsung 913n (8ms) za 480€. Deluje mi kao cena prema firmama sa PDV-om. To bi znacilo da ce isti moci da se nadje za ~520€, sto nije strasno ako je monitor dobar. Nije bas vezano za pocetak thread-a, ali je svakako zanimljivije :)

Ja sam pazario 1720p 30 decembra po povlashcenoj ceni koja je ipak veca od tih 300 evra. A najbolje od onoga shto su moje ochi videle je samsung 173p, za cijelih 250 evra vishe.

@danijel: Pre mesec dana drug nije imao para, trosio je na Corsair TwinX i na LED ventilatore :) Thanx na preporuci, eto jel bilo tesko?

Ko sto rekoh to sam ti napisao i u prvoj poruci koju sam odgovorio, samo ne citas ocigledno...

Sasa je napisao(la):
Cik kupite nesto u erc-u.

Erc radi samo VP, gubite vreme i zivce ako gledate njihove cene, nisu dostupne fizickim licima.

Pa zar nemaju i maloprodaju? U stvari siguran sam da su me prebacivali na njihovu maloprodaju kada sam tražio monitor.

danijel00 je napisao(la):
Ko sto rekoh to sam ti napisao i u prvoj poruci koju sam odgovorio, samo ne citas ocigledno...

Mislio sam da pricas o Samsungu, a ne o LG-u :crash: Nitro mi je uleteo sa "ej imas Samsung, bla, bla" pa mislio sam da o njemu govoris. Sledeci put nagovesti da je rec o LG-u, zato sto sam potpuni laik kad je rec o monitorima :D

Ma sacekaj kraj Januara da se trziste stabilizuje. Cene nece biti tako drasticno vece kako se ovde navodi. :d
Ponudai traznja ucinice svoje videcete. Znam ja nase dilere :d
Mnogo je kupovano pre nove godine i sada su ljudi uglavnom snabdeveni pa ce opasti traznja stho neminovno vodi do pojeftinjenja.
PDV ili ti porez na dodatnu vrednost govori o porezu na marzi lil zaradi dilera. Smanji ce oni taj procenat zbog prometa. Nikome ne trerbaju zalihe tehnicke robe koja za samo mesec dana zastareva a nova dolazi. Pitanje je samo kada ce prvi veci distributer smanjiti cene i onda ce nastupiti lancana reakcija.
Po mojoj proceni taj LG nece biti vise od 350e.
Znam za vas strah od dilera koji ne poznaju zakon trzista ali ce se nauciti ne brini te. :eyebrows:
Kupovna moc takodje je presudna a ljudi su se istrosili za novu godinu, Bozic pa sad ide srpska nova godina, pa slave i tako redom.
E ako su ikad profitirali misli se na ove dilere onda je to bio decembar 2004.g. Zamislite Creative live 5.1 za 40e ili Audigy2 u kesici za 90e ono kao poslednji komad.
Pljacka bre :d
Ako je ulazna cena za pomenuti Audigy2 bila 30e a prodavana za 90e razlika je 60e chiste zarade. A na tih 60e treba platiti 18% poreza. Pa ko ce onda da kupi zvucnu karticu za preko 100e. Dakle smanjice marze zbog realnosti trzista a ne nas i bice onako kako sam poceo da vam pisem.
Pozdrav :wave:

Nazad
Vrh Dno