apostol7 je napisao(la):Zasada moj favorit je Samsung SM 152T,jel on dobar za igre??
apostol7 je napisao(la):Ja ga juce kupio,stvarno je odlican.Nema ni jedan mrtav pixel.:rocket:
apostol7 je napisao(la):Ipak ima jedan los pixel,sto i nije strasno jer samsung dozvoljava 7 losih pixela u svojim LCD monitorima.
violinista je napisao(la):po specifikacijama je vreme odziva 20ms a u praksi-nema ghost efekta
delimir je napisao(la):Naime na Anadovom forumu se ljudi zale da ne mogu da kupe takve monitore sa velikim dojagonalama, vec ima da se nadje (za sada) "samo" 15" i 17"![]()
Home sweet home...
Vocko je napisao(la):Anandov forumu posecuju freak-ovi, kao sto smo i mi ovde freak-ovi
. To sto mi ovde o/c-ujemo na 220mhz fsb i merimo ciji je veci
skor u 3d marku, onih 95% ljudi koji kod nas imaju kompove ni ne zanima, a kamoli znaju kako to da urade
![]()
jel ima neko ideju kako rade onaj test prikaza boja? mis'im ako neko moze odokativno da razlikuje 0A0000 i 090000 (hex) nijanse dajem otkaz.delimir je napisao(la):Imate kod Toma nekoliko odlicnih testova LCD monitora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari