Jedan lik mi rece na da je bolje Samsung da uzmem nego HP. Mnogo manje reklamacija ima.Kolor laserski štampač za 70-80€ nećeš kupiti.-Ostaje ti samo crno-beli.Canon LBP-2900 bi bio moj neki izbor, što zbog cene, što zbog toga što je to isto što i HP 1018/1020.
Hm..a gde da nadje 1020 za normalne pare?
ima hp 1020 za 8000dinara u tehnomaniji
lbp2900 i moja vista 32bit rade super...
btw, gde nadje za 5500dinara lbp2900?
Driveri za Vistu za LBP 2900 nisu ni za onu stvar. Jes da postoje ali od trenutka kada treba da pocne sa stampom i i trenutka kada u stvari pocne da stampa, moze da prodje i pola sata- sat.
Ja sam zbog ovog stampaca morao da instaliram 32bitni XP. U njemu radi odlicno i tu se vidi da je extra stampac. Narocito ako ga koristis za seminarske i dvd omote kao mua![]()
Da li je tebi uopste potreban kolor laser? Ako jeste, onda ni ne gledaj b/w, ako nije onda LBP 2900 sasvim zadovoljava osnovne potrebe, cena je niska, dopuna jeftina. Broj reklamacija je verovatno srazmeran broju prodatih primeraka.
ako cifra ne bi bila preteao visa i ako za to moze da se dobije jednako zadovoljavajuci kvalitet, sto da ne.
Laserski štampač ispod 250€ ne možeš da dobiješ.
Laserski štampač ispod 250€ ne možeš da dobiješ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari