Šta je novo?

Koji Laserski mis

• Začetnik teme Začetnik teme Darko1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Darko1

Slavan
Učlanjen(a)
25.01.2006
Poena
320
Prvo Dobro vece (jutro) svima

potrebna mi je pomoc kao i mnogima za kupovinu misa
e sad ja licno sam Razmisljao o Logitech MX 610

a potrebno mi je vase misljenje ili ti ako neko ima neko iskustvo sa doticnim kako se pokazao u igricama

moze i neka vasa preporuka Bezicnog ali Laserskog od nekih 30-40---60-70e ali ne vise od ovog

treba mi za Tastaturu 😉

pozzzz.......... :wave:

Hvala svima

Poslednja izmena:
kupi "kompleticj" 🙂

mx3000/mx3100/mx3200/mx5000/dinovo/........... 🙂

Ushtedecjesh dosta para.

Moj drugar je skoro kupio lx7 bezicni mis i sasvim je zadovoljan kako radi i kako lezi u ruci.
Mislim da ga je platio 3100 dinara.
Pozdrav!!!!!!!!!!

MX610 dobro radi u Scorched3D

Logi Mx1000 iako prvi (pokusaj) laserski mis na svetu,pokazao se mnogo izdrzljiv i kvalitetan.
Laserski misevi druge generacije (Logi G5,G7,Razer CH,Genius Ergo 525) svi koriste identicni laserski aparat (jedna firma ga pravi) crkavaju samo tako,do sada sam cuo i video vise od 5 miseva-leseva.Ja bih tu generaciju propustio i isao za neki revolucionarni Logi MX,VX itd. iz trece generacije lasera ili dobro provereni opticki, Logi MX510,MX518 ili Razer Diamondback.

Poslednja izmena:
Cao komsija nemoj da trosis pare i ovako ti nije potreban upgrade ali kad vec hoces nemoj da trosis vise para nego sto kosta logitec mx3200 isto imam i ja pa znas kako radi 😉

dodjes na kafu :d

Logi Mx1000 iako prvi (pokusaj) laserski mis na svetu,pokazao se mnogo izdrzljiv i kvalitetan.
Laserski misevi druge generacije (Logi G5,G7,Razer CH,Genius Ergo 525) svi koriste identicni laserski aparat (jedna firma ga pravi) crkavaju samo tako,do sada sam cuo i video vise od 5 miseva-leseva.Ja bih tu generaciju propustio i isao za neki revolucionarni Logi MX,VX itd. iz trece generacije lasera ili dobro provereni opticki, Logi MX510,MX518 ili Razer Diamondback.

Odakle ti ovakve informacije? :trust:
BTW, zar G* serija nije novija od MX5** serije???

G je novija serija od MX5xx.

G jeste novija serija,i niko nije rekao da je drugacije.Samo tu postoji jedna bitna razlika G5,G7 koriste laserski senzor a MX500,MX510,MX518 opticki senzor.Jos jedna stvar sve sto je novije nije obavezno i bolje.

Hval momci na pomoci koju ste pruzili.
to bi bilo to

Tastatura I Mis koji sam uzeo:

Logitech G15 - 60e :d
Logitech mx610 - 47e

tako da me nije mnogo izaslo a bobio sam tas koju sam davno hteo da kupim😉

pozzz...........:wave:

koliko traje nek traje nista nije vecno.......

i jos jednom hvala svima :wave:

Poslednja izmena:
Cuo i video vise od 5???Nisam nigde na netu nasao informacije o toj pojavi crkavanja tih miseva,G7 imam sam i prodao sam par komada a G5 i ne znam koliko sam prodao kao i Genius Ergo 525,i nista.

Mene *****ali u CT dobio sam samo godinu dana 🙁
Da li je neko sluchajno tamo kupio neshto logitech ??

ja sam uzeo u HG spotu-u.

i na samoj kutiji pise 5 godina. kapiram da je to za skuplje modele, a za one jeftinije ide od 1-3 godine.

imate garanciju kod Logitech-a 5 godina, ne kod uvoznika/prodavca itd 🙂
meni na tastaturu dali garanciju godinu dana iako Logitech daje tri godine
imate racun, javite Logitech-u da je crklo nesto u garantnom roku i trebalo bi da vam srede

sta je ovo, samo Logitech preporucujemo?

ma za mx3000 sam dobio godinu dana 😡

Za 35 evrica sam pazario pre nesto vise od pola godina Logitech Cordless Media Play. Njega bih iskreno preporucio - ne znam koja mu je sada cena. Nemam vecih zamerki, ima multimedijalne tastere i moze da se koristi donekle kao daljinski za komp.
Koristi plavi laser i veoma je stedljiv po pitanju baterija (samo sam ih jednom menjao za ovo vreme - par onih klasicnih alkalnih od 1,5V).
Znam da je opet Logitech, ali sta da se radi... 🙂

Nazad
Vrh Dno