Šta je novo?

Koji laptop do 700 eur

• Začetnik teme Začetnik teme Kadi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kadi

Cenjen
Učlanjen(a)
23.04.2013
Poena
180
Izvinjavam se ako je imala slicna tema ali imao bih pitanje iz naslova jer nisam imao laptop skoro 3 godine i zadnji koji sam imao je ACER Aspire sa i5 procesorom i zasebnom grafikom i on me je odlicno sluzio i otisao kao poklon i dan danas se koristi🙂.E sad nesto se klima promenila sto se tice laptopova i tipa procesora u njima .Ja sam nezahtevan korisnik,ne igram igrice ,surfam ,filmovi i ofis programi ali ne volim da je laptop puno spor i uvek sam preferirao Intel,imam i desktop sa intelom iz devete generacije i5 i sa njim sam prezadovoljan.Pitanje glasi da li da se drzim intela i dalje ,uzmem neki i3 ili i5 desete generacije ,neka bude i malo skuplji ,ne treba mi zasebna grafika i po mogucstvu 14 incha ili neki u toj cenovnoj klasi iz amd-a?Znam da su ranije amd izbegavani u laptopovima zbog potrosnjei pregrevanja.Potrosnja mi je nesto manje bitna ali pregrevanje jeste,ali to nekako ide jedno sa drugim,bas pa bih pitao za savet koji da odaberem,rekoh preferram INTEL pa neka je i malo slabiji sa perfomansama,navika je cudo😀.unapred hvala na odgovorima

Nazad
Vrh Dno