Šta je novo?

Koji laptop do 14"?

• Začetnik teme Začetnik teme BoskoS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

BoskoS

Slavan
Učlanjen(a)
21.09.2006
Poena
319
Pozzz,

da li neko ima iskustva sa Toshiba Satelite U400-17R? Imam dilemu, da li uzeti ovog pomenutog i Acera 4810.

Toshiba - Acer
Core2Duo T6400 - Core™2 Solo processor SU3500
3GB DDR2 800 - 4GB DDR3 1066
P45 - GS45
13.3" 1280x800 - 14" 1366x768
320GB - 500GB
2,7kg - 1,9kg
2 god gar - 1 god
+ no matter what - 3 godine garancije je oko 8000 din
ne znam za bateriju - 6h, piše na ogradi....

Dakle, po ovim karakteristikama Acer je bolji, sem proca. Jedino zasto bih uzeo Toshibu jesto sto sam je koristio 5 godina, i pokvarila se pre 15 dana... i nekako mi je Toshiba više u ušima, pa zbog toga mi se čini da je pouzdanija... Grešim li?

A inače, kao što rekoh, pokvarila se stara Toshiba, pukla ploča, ali je sve ostalo ispravno - 160GB, 1GB DDR1, 1.6GHz čist intel, neintegrisana grafička, baterija menjana pre 1.5 god, ekran odličan... i servis gde je kupljen laptop reče da ako se odlučim da kupim kod njih novi laptop, otkupiće mi stari, jer je sve ispravno sem ploče. Pitanje za vas, koliko vredi ili koliko da tražim za stari laptop? Koliko će mi oni ponuditi?

Hvala unapred 🙂

Iz svega sto si rekao meni se cini da je Toshiba bolji izbor. Sto se tice otkupa, pogledaj malo po oglasima koliko se krecu cene trazenijih komponenti (memorija, hdd, ekran, baterija, dvd rezac) pa kada sve to saberes dobijes otprilike vrednost i ako ti ponude ne mnogo manje od toga pristanes i uzivas u novoj Toshibi 🙂

da da, Toshiba je ipak Toshiba... no još jedna stvar! Juce sam sa jednim deckom iz Bench shopa pricao o nalepnici na svim Toshibama "For Adriatic region"... i sa jos par strana sam dobio istu informaciju, da su te Tošibe ipak slabijeg kvaliteta! I jeste, znam da šamponi u Srbiji smrde a u Nemačkoj mirišu, i da ja vozim madjarskog Suzukija a Japanac vozi Japanskog... i sve te stvari... pa hocu da mi neko kaže, da li je stvarno Toshiba i pod tim uslovima i dalje kvalitetnija od Acera koji je na nasem trzistu isti kao i na svim drugim trzistima?

A gledao sam cene, i voleo bih da mi neko kaže da li sam u pravu, da stari laptop mogu ceniti sigurno 100€!

Pa proslo mi je bas dosta Toshiba kroz ruke i jos nisam video tu nalepnicu "For Adriatic region" a cak i da postoji zasto bi odma znacilo da su to neki krsevi specijalno radjeni za nas?

Nazad
Vrh Dno