Šta je novo?

Laptop Koji laptop (400e) i telefon(250e)?

Koji laptop kupiti?

pedja9

Cenjen
Učlanjen(a)
19.12.2010
Poena
195
Pozdrav.

Ne kupujem ja ali mi treba pomoć za člana kuće laptop dobar za do 400€ nov, znači mozda i neki inace skuplji ali sad na akciji da je na 400e max.

I telefon do 250€,e sad da li saomi neki ili samsung ne znamo
Onaj A54 vidim da je dobar bas, ali skuplji malo

Pozdrav.

Ne kupujem ja ali mi treba pomoć za člana kuće laptop dobar za do 400€ nov, znači mozda i neki inace skuplji ali sad na akciji da je na 400e max.

I telefon do 250€,e sad da li saomi neki ili samsung ne znamo
Onaj A54 vidim da je dobar bas, ali skuplji malo
Honor magic5 lite, neki redmi, samsung a34, sve 8/256. Šta voli nek izvoli

A kakve su ove grafičke Radeon 610M i Iris XE?

Jel bolje to od Vega8 i sta moze poterati ta graficka
Повећај буџет на 5825u, aко хоћеш да се играш, не можеш то са тако слабим процесорима.

Чак ни ово нису процесори за играње али што се каже може нешто мало да се ради. Тако да не очекуј пуно од јефтинијих гејминг лаптоп решења.

Ovaj izgleda korektno. Samo ne znqm kakav je taj procesor?
Изгледа тако да служи само за ворд и да не покушаваш да покренеш неке новије игре на њему.
Лоше, то су све јефтина решења која имају слабије екране, а то је већ посебна прича. Добар екран је тешко наћи осим ако нису доста скупи лаптопови. Треба пазити на квалитет израде, ови јефтинији су прављени тако да квалитет израде и није нешто.

Poslednja izmena:
Hvala ti na odgovoru.

Ali nije laptop za igrice, čak najverovatnije da nikad nijedna nece biti pokrenuta na njemu 😁

Power Point, Word,Excel,Figma...

Možda iz razonode za Photoshop i Ilustrator ponekad i tjt

Hvala ti na odgovoru.

Ali nije laptop za igrice, čak najverovatnije da nikad nijedna nece biti pokrenuta na njemu 😁

Power Point, Word,Excel,Figma...

Možda iz razonode za Photoshop i Ilustrator ponekad i tjt
Онда ти је процесор свеједно који. Повећај буџет да би добио квалитетнији екран и бољи квалитет израде. То ће ти сигурно значити.

Nazad
Vrh Dno