Šta je novo?

Koji kuler?

• Začetnik teme Začetnik teme Ostoja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ostoja

Čuven
Učlanjen(a)
27.07.2004
Poena
815
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5600 + Scythe Mugen 5 B
Matična ploča
Gigabyte B550 Aorus Pro AC (AX210 mod)
RAM
2x16GB Kingston Fury Beast 3200
GPU
Sapphire Pulse RX 6650 XT
Storage
Hynix PC711 512GB NVMe + WD Purple 4TB
Zvuk
Denon PMA-260 + Canton Fonum 601
PSU
EVGA Supernova P6 650W
Kućište
Black Widow + 3x Arctic P12 Silent
Monitor
MSI 325QF E18V
Mobilni telefon
Motorola G72
Pristup internetu
  1. Optički internet
Sadasnji kuler (Titan TTC-D5TB) je poceo pomalo da krlja prilikom prvih minuta nakon paljenja, pa sam mislio da ga zamenim necim malo novijim (mada ovaj dobro hladi, ali za svaki slucaj) i "hladnijim". Koji socijalni kuler da kupim (do 10 ojra), a da nije mnogo bucan? Procesor je Thorton 2000+ @2,07GHz. Ako moze i neki link...
Nasao sam VultureSpin za 6,5 i WhisperRock4 za 6 ojra.

Ljudi koristite malo search...bilo je nekolko tema o kulerima od po 5 ili vise stranica...
Znaci udri search i uzivaj 😉
Pozdrav...

Najbolji odnos cena-performanse imaju TR2-M4 i WR4

-Nenad- je napisao(la):
Mene interesuje najbolji odnos hladjenje-buka?

Nevidim da je ovde neko spominjao buku kao neki reper po kome se gleda koliko kuler valja.Da je covek rekao da mu je prioritet tisina,ja bih ga uputio na zalman kulere,a posto nije to spominjao ja sam ga logicno uputio na kulere koji imaju najbolji odnos cene-performanse koji je i po meni najbitniji.

Oba cooler-a su isti!
Za neupućene (ako ovde ima takvih) i Speeze i Spire su brand-ovi Fanner Tech-a.
Dakle, gorepomenuti cooler-i imaju isto telo, a ventilatori se razlikuju samo po boji i zaštitnoj rešetci.

Jet 7, jest skup ali je extra dobar...

Spire ti je poprilicno tih. Ja sam bio uzeo WR 3 za prvu pomoc posto nisam mogao da nadjem nijedan Tt tada (subota popodne posle Nove god. - prazno trziste) i bio sam vise nego zadovoljan. Jedva se cuo a fino je i hladio. Doduse sad mi modovan Tt11+ kida. 17e je da znas pa ti vidi ako ti se daju pare (meni na 2500+ @ 2200Mhz na 40c sa zatvorenim doduse malo modovanim kucistem)

[SAJ]ber Kurajber je napisao(la):
Spire ti je poprilicno tih. Ja sam bio uzeo WR 3 za prvu pomoc posto nisam mogao da nadjem nijedan Tt tada (subota popodne posle Nove god. - prazno trziste) i bio sam vise nego zadovoljan. Jedva se cuo a fino je i hladio. Doduse sad mi modovan Tt11+ kida. 17e je da znas pa ti vidi ako ti se daju pare (meni na 2500+ @ 2200Mhz na 40c sa zatvorenim doduse malo modovanim kucistem)

Ko se to nama hvali da je modovao kuciste ?? Aa!? :eyebrows:

Pa moram malo :d
Video si i sam i rekao si da je brooka i da hoces i tebi da radim. Zlatne ruke para vrede!!! 😛
Al sam sebi raspalio reklamu sada. Treba mi jos jedna resetka sa Tt11! Imam do jaja trip opet da budzim :-devil-:
Ljudi, platicu za prokletu resetkicu samo nek se neko javi...

Wisper Rock uzmi. Ja jedan rasturio prosle nedelje, ima dobar vent.

Nazad
Vrh Dno