Šta je novo?

Koji kuler??

MarkosNS

Slavan
Učlanjen(a)
11.05.2009
Poena
320
Imam ovu grafu http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=853#spec
Imam je vec skoro godinu dana i stvarno sam prezadovoljan,radi extra (da je ne ureknem :d ),ali problem je u vrlo glasnom kuleru! Posto pretpostavljam da ce neko pitati kako to da mi nije smetalo godinu dana a da mi sad smeta,odgovor je jednostavan,premestio sam komp na drugo mesto,tako da mi sad smeta. Nego da se vratim na temu,treba mi preporuka za neki ok kuler,koji moze da se ubode,a da nije nesto extra skup ili da ne moze da se nadje. Sve sugestije su dobrodosle,a pogotovo od ljudi koji su nesto slicno ili isto probali tj menjali kuler :smash:
E da,zaboravio sam da kazem da je ovaj fabricki kuler zaista odlican sto se tice performansi tj hladi je zaista super i nikada nisam imao problema sa temperaturama,tako da moram priznati da mi je i malo zao da ga menjam,ali je stvarno glasan:eyebrows:

Poslednja izmena:
OK,ali mene vise zanima neko licno iskustvo,da li si ti licno probao da ubodes neki drugi kuler i ako jesi da li je bilo sve ok?

Gubis,naravno,ali j.... sta se mora nije tesko :d salim se,ali ako vec postoji mogucnost da se zameni,sto je ne iskoristiti....

Sto joj ne smanjis brzinu ventilatora? Ako vec toliko dobro hladi, moze i malo sporije da se vrti :)

Imam ovu grafu http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=853#spec
Imam je vec skoro godinu dana i stvarno sam prezadovoljan,radi extra (da je ne ureknem :d ),ali problem je u vrlo glasnom kuleru! Posto pretpostavljam da ce neko pitati kako to da mi nije smetalo godinu dana a da mi sad smeta,odgovor je jednostavan,premestio sam komp na drugo mesto,tako da mi sad smeta. Nego da se vratim na temu,treba mi preporuka za neki ok kuler,koji moze da se ubode,a da nije nesto extra skup ili da ne moze da se nadje. Sve sugestije su dobrodosle,a pogotovo od ljudi koji su nesto slicno ili isto probali tj menjali kuler :smash:
E da,zaboravio sam da kazem da je ovaj fabricki kuler zaista odlican sto se tice performansi tj hladi je zaista super i nikada nisam imao problema sa temperaturama,tako da moram priznati da mi je i malo zao da ga menjam,ali je stvarno glasan:eyebrows:

А што просто не смањиш број обртаја, рецимо пребациш га на 7 или 5 волти?! Тако сам ја ријешио буку на овом Gainwardu (Palit)-исто је то.

Malo sam se raspitivao ovih dana i "kazu ljudi" da je to menjanje kulera dosta j.b.n pos`o,a pogotovo nekom ko nije ranije probao. E sad mora se nekada poceti,ali mislim da ipak nisam toliko vesht da bih se usudio,ali ako "nahvatam" nekog znalca,eto meni novi kuler na grafi :d a za sada sam malo "umirio"vent,pa za nijansu bolje spavam :d

Nadji nekog drugog servisera od koga nisi kupio karticu i nesto mu plati da ti on to zameni kako treba...

Vrh Dno