Šta je novo?

Koji Kuler?

anobias9

Čuven
Učlanjen(a)
18.11.2005
Poena
610
Imam Asus P5b Deluxe i E6300 dual core(Conroe) i hteo bih da OC-ujem. Pa me zanima koji bih kuler bio najbolji za Conroa? I gde se može nabaviti?

Pa i sa box coolerom mogu da se postignu sasvim lepi rezultati, a uz to je i dosta tih. Inace ako bas planiras nesto ekskluzivnije onda pazari zalman 9500 or 7700 ili thermaltake bt or st.

Poslednja izmena:
Misko, da ne znas mozda gdje ima da se kupi (posto u Imtelu vise nemaju, sad sam zvao)?

edit: ako nema nigdje, da li da uzmem obicni Big Typhoon (njega imaju), da li je mnogo losiji od VX verzije?

Poslednja izmena:
Misko, da ne znas mozda gdje ima da se kupi (posto u Imtelu vise nemaju, sad sam zvao)?

edit: ako nema nigdje, da li da uzmem obicni Big Typhoon (njega imaju), da li je mnogo losiji od VX verzije?

Promena je samo u sistemu montaze i fan-u, sistem montaze vx je da ne treba da skidas plocu, ali po mom misljenju bolji je stari sistem voltaze, ako ploca nema backplate, fan mozes da zamenis jacim tako da ni to nije neki minus.

Dakle, da zovem onda Imtel da uzmem? Sto se tice montaze, ionako sastavljam sistem od nule, pa ce biti ploca napolju kad budem montirao.

Narucih. Hvala jos jednom Misko :wave:

Narucih. Hvala jos jednom Misko :wave:

Obavezno ga ispoliraj pre montaze, znaci uzmes neku ravnu povrsinu najbolje staklo, na staklo stavis vodenu smirglu npr 1000ku i polako udri, bitno je da pritisak na cooler vrsis u centru baze, da se ne bi neravnomerno smirglao, znaci stavis prsta u centar i mrdas ga napred nazad, pazi da ne poskakuje tj da je uvek 100% na smirgli i da je pritisak na centru, posle mozes i da stavis i jace smirgle 1500 ili cak 2000 mada nema potrebe.

Vazi. Hvala na savjetu.

Ide na Asus P5B Deluxe/WiFi i Core 2 Duo E6600.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno