Šta je novo?

Koji kuler za Presccot?

JoHnyBrAvO

Slavan
Učlanjen(a)
28.05.2005
Poena
309
Razmisljam se izmedju Titan Vanessa - S type i Zalman CNPS7000B Cu kulera, sta vi mislite?

zalman bi trebalo da je malo bolji ali kod nas ga neces naci lako. vanessa je sasvim ok.
ja bi izabrao zalmana ako ga nadjes negde po ok ceni.

Mogu ga pronaci ali za 50 €, znas li mozda koji je kuler tisi. Vise me privlaci Zalman zbog cinjenice da malo hladi i ostale komponente, je li to istina?

oba coolera su dosta tiha, mozda bi dao malu prednost zalmanu. tacno je da zalman hladi i okolne komponente mada to ne treba da ti bude od nekog velikog znacaja ako imas dobru ventilaciju kucista. ako ti cena ne predstavlja problem uzmi zalmana a ako hoces da uzmes nesto isplativije onda je vanessa dobro resenje za manje para.

pogledaj i thermaltake coolere, ima lep izbor za 25-30€.

JoHnyBrAvO je napisao(la):
Mogu ga pronaci ali za 50 €, znas li mozda koji je kuler tisi. Vise me privlaci Zalman zbog cinjenice da malo hladi i ostale komponente, je li to istina?
A nije neka tajna gde? Ja bih isto pazario Zalmana, cena nije problem.

Zao mi je sto cu da te razocaram ali idem u Francusku 27. jula , pa cu ga tamo pronaci , a u Srbiji kao i obicno ne mozes nista pronaci , a kamoli zalmanov kuler i poseban dodatak za LGA 775 podnozje !

Probaj sa artic cooling freezer odlicna stvar u rangu sa zalmanom a kosta ~20€

Jesi li cuo obadva u radu?
ja jesam I garantiram da je i u hladenju i po buci jednak zalmanu
bar sto se prescota tice
Kako to mislis nema cijenu?

Cuo oba u radu i gledao kako se ponasaju u idle/load stanjima.
Tisina je zakon a tu je Zalman neprevazidjen.
Provereno.

Ja imam zalman, hladio sam i nwooda i prescotta, dobro overklokovane, i to na 1800-2200 rpm, u podrucju gde je potpuno necujan. Svaka preporuka za zalman.

mozes da narucis preko norrisa. (user na ovom forumu). procesljaj oglase, sigurno ima neki njegov oglas.

A da li je neko probao "solitere" od CoolerMastera tipa CoolerMaster Hyper 48 Silent, ili Hyper6, cisto sto mogu "lakse" da se nabave?

pa hyper 6 hladi odlicno i ima ga u dosta masina na forumu. a hyper 48 je koliko sam skapirao vise silent resenje i slabo sam ga vidjao. meni se licno svidja vise hyper 48. kazu da maliko losije hladi ali je bar laksi od hyper 6 koji ne bi smeo tek tako da namontiram. 😀

Stize mi za vikend Zalman 7700AlCu iz Hrvatske, pa da vidimo kako se snalazi sa Preshotom 😀

Zalman je zakon po odnosu hlađenje-tišina, ali je brate mnogo skup.Ako ne znaš šta je dobro pitaj šta je skupo.

Jel taj zalman moze da stane u sva kucista, tj. dali na gornjoj strani prema napajanju prelazi gabarite ploce?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno