Šta je novo?

Koji kuler za Cely-T?

• Začetnik teme Začetnik teme brzi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

brzi

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2001
Poena
619
Bio je jedan post na ovu temu, ali je situacija malo drugacija, pa sam zato otvorio noi thread.

I815, Vockov Cely [email protected], ako se dobro secam na 1.65V.
Vocko ga hladi sa 6Cu, nesto smo pricali i on smatra da je TT9 dobar izbor. 22€ koliko sam video da otprilike kosta ovaj kuler je 50% skuplje od 6Cu. Ima li neko resenje koje hladi kao 6Cu ili malo bolje, a da ne kosta preterano, ili bar kao 9-ka. Uslov je da je kuler tih, i da se moze montirati na S370. Ranije sam imao 6Cu, i hteo bih nesto malo tise.

Ako imate neku sugestiju, molim za tacnu oznaku modela i orijentacionu cenu.

Nebojsa Lukic je napisao(la):

Ima li problema sa montazom (koma je slomio deo socketa sa whisper rock.om)?
Koliko ovo kosta otprilike?

Nesto smo Vocko i ja danas diskutovali, mozda TT7 ali da mu stavimo fan od 80mm i dobijemo tisinu.

Na sajtu pise da je i za Tualatine. I meni je frka kada ga montiram , treba jaka sila ali nije problem ako ti je frka da olabavis oprugu. Ja sam tako uradio sa FOP32.

Nebojsa Lukic je napisao(la):
Na sajtu pise da je i za Tualatine. I meni je frka kada ga montiram , treba jaka sila ali nije problem ako ti je frka da olabavis oprugu. Ja sam tako uradio sa FOP32.

E pa to je problem, posto nemam iskustva u "olabljivanju", pa se bojim da ne sj.... nesto. Video sam da pise da je za Tualatine, i slazem se da je OK izbor u neku ruku, ali za par eura se necu kockati.
Valjda je isti trip i sa onim tihim Titan kulerom.

Nazad
Vrh Dno