NaZGuL
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.02.2007
- Poena
- 309
Imam AMD Atlon xp 2600+ procesor sa standardnim kulerom koji se dobio uz njega, e sad posto imam komp vec nekih 2 ipo godine vise ne moze da se overklokuje koliko je mogao, ja sam se nesto raspitivao i dobio samo jednu informaciju da je mozda doslo da zamora kulera i da ne moze vise da hladi kao pre. Inace sad mu je tepmeratura oko 50c, na defalt-u radi na 1917mhz, a i poceo da se cuje malo vise u poslednje vreme.
Mene interesuje jer mogu njega nekako da poravim (baj d vej cistio sam ga i podmazivao) ili da kupim novi, sto se tice kupovine predlozite mi neko resenje, ako ima neki necujan a da nije preskup!
I jos jedna stvar da ne otvaram novu temu ima NF7 plocu jer ima ona mogucnost pasivnog hladjenja??
Hvala...
Mene interesuje jer mogu njega nekako da poravim (baj d vej cistio sam ga i podmazivao) ili da kupim novi, sto se tice kupovine predlozite mi neko resenje, ako ima neki necujan a da nije preskup!
I jos jedna stvar da ne otvaram novu temu ima NF7 plocu jer ima ona mogucnost pasivnog hladjenja??
Hvala...
Poslednja izmena: