Dajem glas za ShockWave jer sam ga ja vec kupio a mislio sam se dugo dal njega ili Samsung.Vidim da je i ovde dosta nedoumica ali sam se ja odlucio cisto zbog trgovca koji mi u radnji Samsunga nije znao reci nista .Pitam ima li uputstvo na srpskom on ne zna,nije siguran ni sta moze da radi ni sta je u kompletu ni kolika je garancija ni...nista!Ovaj sto mi je predstavio SW bar je bio ljubazan i trudio se,pa se dobije i neki sitni poklon u vidu neke torbice za DVD i 25 praznih DVD .Ja sam zadovoljan ali ni upola ga jos nisam sazvakao.Za sada samo reprodukujem i snimam sa TV-a i svidja mi se sto mozes da snimis 30 min.filma pa posle nastavis da snimas 2.poluvreme kosarke pa posle nastavis da snimas 3.trecinu hokeja.
E,sad ne znam da presnimim VHS na DVD ,nisam siguran gde se sta prikljucuje.Imam i dosta materijala snimljenog na mikrokasetama na kamkoderu i to nisam siguran gde sta ide.Ne znajuci da vec ima otvorena tema u vezi kucnog DVD rekordera ja sam otvorio posebnu temu sa problemom koji me muci te molim onog koji zna vise o tome da mi pomogne u malo detaljnijem opisu povezivanja.
E,sad ne znam da presnimim VHS na DVD ,nisam siguran gde se sta prikljucuje.Imam i dosta materijala snimljenog na mikrokasetama na kamkoderu i to nisam siguran gde sta ide.Ne znajuci da vec ima otvorena tema u vezi kucnog DVD rekordera ja sam otvorio posebnu temu sa problemom koji me muci te molim onog koji zna vise o tome da mi pomogne u malo detaljnijem opisu povezivanja.