alexx je napisao(la):Nikako Mitsubishi...Izuzetno su nekvalitetne i imaju veoma kratak rok trajanja...Uzmi jedino ako ti neko ide u Kinu (tamo kostaju oko 200 € pa se ovde prodaju za duplo vise)...
Panasonic je otisao najdalje na trzistu srednje klase...Najbolje rade,gotovo su necujni i sto je vazno izuzetno malo trose struje...
Sve preporuke...
alexx je napisao(la):Nikako Mitsubishi...Izuzetno su nekvalitetne i imaju veoma kratak rok trajanja...Uzmi jedino ako ti neko ide u Kinu (tamo kostaju oko 200 € pa se ovde prodaju za duplo vise)...
Panasonic je otisao najdalje na trzistu srednje klase...Najbolje rade,gotovo su necujni i sto je vazno izuzetno malo trose struje...
Sve preporuke...
Turbe je napisao(la):Nasao sam LG 1200BTU nov za 1200DM sa garancijom od 1 godine = opciona garancija od 5 godina sa godisnjim servisom koji kosta 50 dm.Da li je to povoljno ili ima negde jeftinije?
Turbe je napisao(la):Nasao sam LG 1200BTU nov za 1200DM sa garancijom od 1 godine = opciona garancija od 5 godina sa godisnjim servisom koji kosta 50 dm.Da li je to povoljno ili ima negde jeftinije?
simpson H je napisao(la):uzmi Inverter a na Split
PJ je napisao(la):Sta je inverter i u cemu je razlika?
dejandj je napisao(la):Inverter ti omogucava da umesto hladjenja dobijes grejanje!
Idealno za leto!
Ma dodaj jos 2000 DM za Sony 1200XP pa si miran. I hladi i greje, a garancija ti i ne treba. Testiran na Aljasci i Sibiru, a plus toga i u Etiopiji gde je i zimi +60.boomNasao sam LG 1200BTU nov za 1200DM sa garancijom od 1 godine = opciona garancija od 5 godina sa godisnjim servisom koji kosta 50 dm.Da li je to povoljno ili ima negde jeftinije?
Turbe je napisao(la):Vecina ljudi me ubedjuje da uzmem LG jer mu je najbolji odnos cena/kvalitet.Ako ga neko ima nek mi kaze utiske,koliko su pouzdani,itd.Koliko je njegova cena?
P.S Polovnjaci ne dolaze u obzir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari