Šta je novo?

koji Joystick?

83srdjan

Slavan
Učlanjen(a)
18.10.2007
Poena
304
Koji joystick ali da ispunjava sledece uslove:
1) da radi pod vistom
2) da se igraju sportske simulacije
3) da nije kinez (losa iskustva jer nisu hteli da rade pod vistom)
4) cena negde do 3000 din

Neki preporucuju sony ps2 joystick + adapter za usb, pa me interesuje koliko je to dobra varijanta i da li je to neko probao, kako to radi na PC-ju?

Dual Shock 2 + adapter je odlicna kombinacija, neunistivi padovi, mozes pogledati i neke nove Saitek varijante, ja imam PS1000 ili tako nesto (plavo-crni), jako dobar, oko 1800 mislim da je..

Ako pucas na kvalitet, sa malo slabijom kompatibilnoscu u novijim naslovima (prokleti Microsoft): Logitech Rumblepad 2, ako hoces stopostotnu kompatibilnost sa nesto slabijim kvalitetom: Saitek 3200.

Posedujem oba i zaista mi je zao sto mi gomila novijih igara ne prepoznaje Logitechov gamepad kako treba, jer je inace neverovatno kvalitetan. Silom prilika, uzeh Saiteka i nemam vise problema ni sa jednom igrom. Ako u igri pise da stisnes neko dugme, ti ne moras da razbijas glavu koje je to dugme na tvom gamepadu, palice reaguju u smeru u kom je i zamisljeno a ne kontra... Ipak, mislim da Saitek nece potrajati kao Logi (palica nakon mesec dana ne vraca kako treba). Mozda eventualno orginalni Xboxov kontroler, ili kao sto rece sirNemanjapro Logitech Chillstream, sa kojima na zalost nemam iskustva.

Poslednja izmena:
Logitech - u bilo kojoj varijanti ... Mada, ako možeš da odvojiš još koji dinar - preporučujem ti da ideš na Cordless Rumblepad 2 - kablovi mogu MNOGO da nerviraju! :smash:

Saitek PS1000

Evo i ja uzeh prekjuče ovaj PS100 Saitek i mogu vam reći da je odličan gamepad , cena nesto malo ispod 1900din kod uvoznika a garancija 2 godine. Probao sam par naslova za PC (gta IV,silent hill poslednji,nfs poslednji,mirrors edge.....) svi rade savrseno,na PS3 radi savrseno kao i original. Palice su gumirane pa ne klizaju,vraćaju se tačno u centar,a dugme ispod palice precision aim ima poseban šmek u fps igrama.

pozdrav

Logitech Rumblepad 2 inace padovi super izdrzljivi ja i kum picimo pes vec 2 godine na njima a poprilicno se iskaljuje bes na istom prilikom primljenog gola

Nazad
Vrh Dno