Šta je novo?

Koji Joystick/Gamepad koristite?

Saitek Rumble pad, zbog FPS tastera, i Saitek px3200 xbox/PC, radi odlicno i na PC-u i na xbox-u. Plus je bolji nego orginalni xbox kontroler.

64ed0p.jpg

2859xx.jpg

Poslednja izmena:
Logitech Cordless Rumblepad II vec neke 3 godine cini mi se.. radi besprekorno.

Nije ni cudo sto ih menjas stalno kad kupujes te kineske krsheve. Kupi redovan dzoj i uzivaj.

Neki kineski koristim od 1000 din. sa analog stick-ovima izgledai sto kao za PS2....

Inace slabo ga koristim jer su skoro uvek mis i tastatura bolje resenje.

Cordless RumblePad 2 (dosta dugo)
i
ChillStream.

2hxpz61.jpg

Jel ovaj crni ChillStream za playstation? Pošto sam viđao do sada samo srebrne za pc.

Nije ni cudo sto ih menjas stalno kad kupujes te kineske krsheve. Kupi redovan dzoj i uzivaj.

Ne menjam ih ja jer se nešto pokvarilo ili nešto ne radi, već što mi ruka nije naviknuta na takav oblik.
Ovaj poslednji koji sam nave da imam Gigatech, koristi već dosta dugo bez problema, ali nedostaje mi analog zbog novog PES-a.

Inače dosta dugo sam igrao simulacije isključivo na SPS konzolama, pa sam nekako i navikao na tu vrstu gamepad-a. Jednostavno ne mogu da igram, ako nemam 4 dugmeta za pravce :D
Baš sam neki izbirljiv :smackbum:

Imas da biras nizak nivo (koji je dovoljan po meni) i jak koji bas duva.
Al moram da priznam da bas ne volim da ukljucujem jer brzo ruke postanu neprijatno hladne. Cak ni tokom leta......jedino sam palio kad je bilo 40 stepeni
Nije losa stvar imati al ono........moze bez toga
Nego lep bre onaj crn chillstream nisam znao da postoji.......

Poslednja izmena:
Ma to duvanje ja bukvalno ni ne koristim mozda znaci ljudima kojima se bas znoje ruke, inace imas dve brzine duvanja:wave:
A evo jos jednog lepog gamepada za 1000din kod nas ja sam hteo da ga uzmem davno i uzeo Chilstream kao provereno ali uzecu ga ovih dana jer mi je na Dual Shocku razdrndan krstic

Ja imam 2 precisiona od logitecha i prezadovoljan sam :) prvi je jos onaj stari providno plavi:d,taj imam od PES 5-ice,a ovaj drugi cisto crni sam kupio prosle godine...

Nego interesuje me kakvi su ovi chilstream za PES?

Speed link strike 3...Najvise me je pocecao na ps3 joypad, ali nije :D.

sl-4442-sbk_rgb_002.jpg

Crni ChillStream je nekada bio sive boje, ali je ofarban.
Kod njega mi se ne svidja malo dugme RB (R1 - za trcanje), krstic je na ''pogresnom'' mestu, bar za Pes...

I ja koristim chillstream i mogu reci da mi je mnogo dobar. U pocetku mi malo smetalo sto je zamenjen analog i d-pad ali mi je sad ok. Jedino me nerviraju oni trigeri malo, u sf4 recimo u pes-u je ok i ostalim igrama.
Sto se tice venta pomaze dosta, zato sto se meni bas dosta znoje ruke. I bio je na snizenju zato sam ga i kupio za nekih 1900 dindzi.

Logitech Dual Action, zadovoljan sam.

ehh koja zivotna ironija...

sada imam saitek X45, saitek rudder pedals i trackir4. rade odlicno, prezadovoljan sam, jedini je problem sto vise nemam vremena za igre.

kao klinac, dok sam koristio najjeftiniji moguci joystick, provodio sam bezbroj sati uz simulacije letenja i uzivao neuporedivo vise..

subina, sta li :bottle:

Saitek P2600 Rumble Force Pad.
Ono... ok je. Drugi nisam imao pa ne mogu da poredim, ali sam zadovoljan. Ima 3x2 dugmice i zbog toga sam ga i uzeo. Smara fps taster, preblizu se nalazi ovim standardnim dugmicima pa ga poneki put zakacim, ali verovatno moze da se ugasi taj taster.

Vec dve godine koristim Saitek P2600
Sve preporuke!

Danas uzeo logitech chillstream i ergonomija mi je katastrofa, ne lezi mi u ruci nikako, nije prosao ni dan a vec se kajem sto sam ga uzeo, mada ga nisam skupo platio, 2200 dinara... razmisljao sam se da li opet da uzmem sony dualshock 2 ili ne i eto odluci se za ovaj.

Hteo sam da uzmem hladeci Logitech ali sam odustao kada sam procitao da je samo za one sa manjom sakom. I na kraju sam uzeo pre cirka mesec dana Saitek PP34.
Mogu samo da kazem da je jako dobar gejmped ali ce verovatno odgovarati samo onima sa vecom sakom (u koje spadam i ja). Karakteristike: kvalitetan je i robustan, xbox raspored (a moze da se prikljuci i na Xbox), moze se rotirati leva strana tako da ima xbox ili ps3 referentni raspored, analogni okidaci, win7 ga sam prepoznaje (igre takodje). Mane:iako je gumiran sto lepo izgleda ostaju otisci prstiju, malo tvrdja dugmad.

logitech wingman 3d i dalje neunistiv posle toliko godina...

Logitech Cordless Rumblepad 2, kupljen u eurolinku pre recimo 4 godine.. i dalje radi iako je leteo na sve strane i dobijao batine :D

Ja imam Sega Saturn USB gamepad i veoma sam zadovoljan.
img

Zatim Genius MaxFire Blaze2.
1283174670_genius-maxfire-blaze2.jpg

A tu je i Mad Catz Street Fighter 4 FightStick TE, mada njega slabo koristim.
image01.jpg

I Genius Pandora Mini je tu da se nađe ukoliko bude potrebno.
45806339.jpg

Saitek Cyborg i PS3 duallshock. I jos nesto, samo da zavrsim sa kolokvijumom :D

Saitek Aviator PC/PS3 (AV8R-03)

Zadovoljan sam, ali ne bih rekao da sam nešto baš oduševljen. Relativno je lagan i uopšte ne stoji dobro na podlozi (sem kada bi površina bila na nekoj idealnoj visini, mada nisam mogao da se bakćem da rasturam stolove :)), a pride i grip mu je jako slab na samoj palici, pošto je čista plastika i nema ič od neke gume. Posle 15-ak minuta tabačine u vazduhu, postaje vrlo klizavo :eyebrows:

Mada imam tu neke rukavice za bajs koje mnogo pomažu, hehe :banana:

Uz to me čeka X-box360 wired kontroler i najdraže mi parče hardvera - Logitech MOMO Force Feedback volan, čedo moje koje skuplja prašinu, ali neće još dugo! :-devil-:

600x600_SAEPS40.jpg

Logitech Precision Gamepad za platforme.

Logitech Freedom 2.4 Cordless Joystick za arkadne simulacije letenja.

Logitech MOMO Racing Force Feedback Wheel za simulacije vožnje.

Prvo sam koristio neko gigatech djubre od 900 din (mada je posluzilo i vise nego dovoljno) koje je sada kod ortaka jer sam kupio xbox 360 pa ili igram na konzoli ili preko recievera koristim gamepad na kompu

Logitech Rumblepad 2 za fudbal i Saitek Cyborg 3d Gold za letenje

Nazad
Vrh Dno