Šta je novo?

Kućna multimedija Koji jeftini Tv, fox ili vox

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Sxandu2K

Zapažen
Učlanjen(a)
03.08.2022
Poena
15
Moja oprema  
CPU & Cooler
I7 12700kf + Be Quiet Dark Rock 4
Matična ploča
MSI PRO Z690-A
RAM
Kingston Fury Renegade 2x16 3200mhz
GPU
TUF Gaming GeForce RTX™ 3080 OC
Storage
Patriot SSD M.2 NVMe 512GB Viper + Samsung EVO Plus 1TB + WD Blue 320GB
Zvuk
Razer Kraken Tournament Edition
PSU
Antec HCG750 Gold
Kućište
LIAN LI LANCOOL 216
Monitor
LG 24" UltraGear 24GN650-B
Miš & tastatura
Razer Huntsman Tournament Edition + Razer Deathadder V3
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pozdrav svima, gledam da uzmem neki jeftiniji tv, u selu sam imao neki LG koji je konacno crkao, uzeo bih neki od 55 inca.

Vidim sad ove fox i vox sa webos, po pristojnim cenama. Sta predlazete i ima li neke razlike izmedju njih.

Fox 55WOS625D oko 37000din
Fox 55WOS640E oko 37000din
Vox 55WOS315B oko 40000din

Ima li neke razlike kod ovih ili samo uzmi najjeftiniji

Fox 55wos 625d je najnoviji, ja sam ga kupio pre par meseci i mogu ti reći da sam za sada više nego zadovoljan iako pored njega u kući imam još 2 lg tv od 43 inča sa magičnim daljincem tako da mi je ovo i više nego dovoljno. Što se tiče razlike između lg-a i fox-a, u odnosu na ove lg što imam a to su iz najjače 600 i 6000 klase razlike je u tome što lg ima malo bolji zvuk i sliku. Za tako nešto bi sada trebao da izdvojiš oko 65k minimum kod lg-a. Moja preporuka za ovaj prvi što si naveo.

Pozdrav svima, gledam da uzmem neki jeftiniji tv, u selu sam imao neki LG koji je konacno crkao, uzeo bih neki od 55 inca.

Vidim sad ove fox i vox sa webos, po pristojnim cenama. Sta predlazete i ima li neke razlike izmedju njih.

Fox 55WOS625D oko 37000din
Fox 55WOS640E oko 37000din
Vox 55WOS315B oko 40000din

Ima li neke razlike kod ovih ili samo uzmi najjeftiniji
Imam isti model Vox-a, samo od 50 inca, oko godinu dana. Iskreno sam prezadovoljna karakteristikama, webOS je kao na LG, slika je odlicna.
Plus za mene je i magicni daljinski.
Za taj novac sasvim dobra kupovina.

Za oko 200e nema bolje, odličan je za taj novac!

@Čkalja Da li si uzimao 625d? Kako si zadovoljan?
Trazim neku najjeftiniju 55" za eon.. jedva nesto i da gledam tv, al imam 32" na 3.4m i ne može vise ovako 😄 ali sam bukvalno u fazonu i 30k ako moze..jer jedva da ga koristim a zahtevi minimalni, samo da nema mrtve piksele 😄

55" 4K se gleda sa max 2,5m, čisto da napomenem

uzmi najjeftiniju 55-icu sa WebOS hub-om koju nađeš, šta da ti kažem. Tesla je tu oko 40K tako da sumnjam da ti odgovara

Poslednja izmena:
55" 4K se gleda sa max 2,5m, čisto da napomenem

uzmi najjeftiniju 55-icu sa WebOS hub-om koju nađeš, šta da ti kažem. Tesla je tu oko 40K tako da sumnjam da ti odgovara
Gledao sam tabele ispada da mi treba 75-85" ali em mi je skupo em mi je nezamisliv toliki tv, to mi je pola zida 🤣 s obzirom da prelazim sa 32" nista mi nece faliti :D a i ne vredi te velicine su vec ozbiljne cifre kako god okrenes..

Hvala, provericu taj 684b a i sacekacu malo do kraja meseca, mozda bude neki ananas vaucer

I looked at the tables and it turns out that I need 75-85", but it's too expensive for me, it's unimaginable for me to have such a TV, it's half the wall for me 🤣 considering that I'm switching from 32", I won't miss anything :D and it's not worth those sizes, they're already serious figures whenever you turn..

Thank you, I will check that 684b and I will wait until the end of the month, maybe there will be a pineapple voucher
You can find the Fox WOS625D 55 inch for around 35k. I'd avoid a TV with IPS panel. Will have low contrast.

Nazad
Vrh Dno