Šta je novo?

Koji je pouzdaniji WinTools ili TuneUp 2009?

Alexajlo

Čuven
Učlanjen(a)
25.08.2002
Poena
630
Oba programa su dobro prihvaćena od korisnika (WinTools i TuneUp), ali me interesuje koji je po vama pouzdaniji.

Da li brišete sve što ova dva programa predlože ili pak pažljivo pregledate listu i izaberete samo ono što smatrate sigurnim?

Hvala na odgovorima.

TuneUp uvek na visini zadatka, ni na jednom kompu mi nije pravio probleme ,)

TuneUp, sve verzije od 2006, u tandemu sa CCleaner, i nikada nisam imao problem. Slobodno brisem sve sto oba predloze.
WinTools nisam koristio nikada.

TuneUp, opusteno uvek brisem sta god izbaci nikada nije pravio problem. A ima i rescue centar odakle mozes povratiti sve sto si obrisao.

Hvala momci.
Neka vam je srećna i berićetna Nova godina sa punooooo kvalitetnog hardware-a.

TuneUp, najbolji softver tog tipa koji sam ikada koristio.

TuneUp 2009 je stvarno extra program.

takodje glasam za TuneUp. koristim ga vec par godina, par verzija i stvarnoje odlican, nikad nikakvih problema. pored njega koristim i CCleaner i Your Uninstaler. ta 3 programa zadovoljavaju moje potrebe.

Da ne bude "kud svi Turci"...

Stvarno ništa protiv TuneUp-a, ali WinTools bez ikakve zebnje koristim dobrih 5 godina i potpuno sam zadovoljan.

Jedno vreme sam probavao vise programa slicnih namera i prilikom zadnje reinstalacije sistema odlucio sam da imam samo TuneUp. Sada je to 2009 ver.

TuneUp od ja mislim verzije 2005, svaka preporuka

TuneUp, svakako. Ali ne mogu da ne pomenem WinXP Manager, koji mozda ne moze da parira, ali je isto dosta dobro resenje za vecinu poslova.

Koristim Tune Up 2009 i super je.Zavrsava sve poslove i malog je formata,a uz to jos i Free,pa sta ce mi vise

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Batalite pominjanje sajtova za nalaženje seriala.

Nazad
Vrh Dno