S
ShadoW_Ub
Guest
Samsung D500 ili mozda nokia 6630?Stvarno ne znam...Ljudi pomozite :wall:
Zli bokser je napisao(la):evo opet ovih sa simbianom...@###$%
Ne otvara poruku 10 sekundi vec 3 sekunde najvishe.Provereno.Nemoj da spamujesh i kucas netachne podatke jer dovodish u zabludu choveka.evo opet ovih sa simbianom...@###$%
pa jesi mozda pomislio da to nekog smara i da pritom ne zeli da otvara SMS poruku 10 sekundi i ne treba mu multitasking i prilicno je ruzan!d500, nasuprot, je prvi samsung koji stvarno nesto valja i treba ga uzeti!
delija_sever031 je napisao(la):Nokia bolja po opcijama ali Samsung lepsi.E sad zavisi sta tebi treba i sta ti je najbitnije
Rax13 je napisao(la):Lepshi??? Svako ima svoj ukus... :wave:
DARK SIDE je napisao(la):Ne otvara poruku 10 sekundi vec 3 sekunde najvishe.Provereno.Nemoj da spamujesh i kucas netachne podatke jer dovodish u zabludu choveka.
Kad je u pitanju Meni;mnogo je bolji i pismeniji od samusng d500(koga sam takodje testirao)
Zli bokser je napisao(la):95% ljudi posle par dana zaboravi na sve te fensy smart opcije i koristi ga za razgovore i poruke
Ja lepo napisah za pametne ljude koji znaju da ga koriste.Evo ti primer:smaraju te neki ljudi.Ali ti je bitno da si za druge dostupan.Dali na d500 mozes da napravis "crnu listu daveza" i da te vise ne mogu dobiti?NE.Dali mozes da otvarash word dokuneta,pdf,excel na d500?Dali mozes da ubacis opciju da te d500 pita pre svakog poziva dali hoces da snimas razgovor?Dali,ukoliko izgubis telefon mozes dobiti informaciju koji broj sada koristi tvoj telefon i sa kog repetitora u kom gradu?Dali mozes da se setajuci gradom nakacis na svoj nalog na MSN messenger-u i chatujes sa prijateljima u svetu ato sve na svom d500?(oko 3 dinara za recenicu,zavisno od broja fontova ali nije mnogo).ja spamujem?a kakva je to provala da smart telefone koriste pametni ljudi!?!?to ne mozes nikako argumentovati!a drugo,danasnji telefoni se tako malo razlikuju da i najmanje sitnice se gledaju....e pa tri sekunde i nije sitnica, a takav je i ceo telefon...SPOR!ne kazem da je los ili nefunkcionalan,naprotiv...ali samsung je vise userfrendly,lak,brz,pouzdan sa odlicnom kamerom!a na to se telefon i na kraju krajeva i svodi!
ja znam jer sam rigorozni korisnik mobilnih telefona i funkcije su mi NAJvaznije!95% ljudi posle par dana zaboravi na sve te fensy smart opcije i koristi ga za razgovore i poruke, a ja se izvinjavam tu 6630 dobija minuschinu!onda zapitaj se sta zelis da zrtvujes?
Jel se ti to salis! Jesi kad video slike sa 6630! Ako nisi da okacim koju, a ti okaci od d500.Zli bokser je napisao(la):ja spamujem?a kakva je to provala da smart telefone koriste pametni ljudi!?!?to ne mozes nikako argumentovati!a drugo,danasnji telefoni se tako malo razlikuju da i najmanje sitnice se gledaju....e pa tri sekunde i nije sitnica, a takav je i ceo telefon...SPOR!ne kazem da je los ili nefunkcionalan,naprotiv...ali samsung je vise userfrendly,lak,brz,pouzdan sa odlicnom kamerom!a na to se telefon i na kraju krajeva i svodi!
ja znam jer sam rigorozni korisnik mobilnih telefona i funkcije su mi NAJvaznije!95% ljudi posle par dana zaboravi na sve te fensy smart opcije i koristi ga za razgovore i poruke, a ja se izvinjavam tu 6630 dobija minuschinu!onda zapitaj se sta zelis da zrtvujes?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari