Šta je novo?

koji itunes da koristim....

Mislim da nije promasio mesto, ipak je pitao za WinXP.

Moj savet ti je 7.55 ili ako ta vec ne radi ( jer mi se cini da ti vec imas tu ) onda probaj sa nekom starijom. Mozda 7.0 ili mozda 6.5.

Ja sam 7.55 koristio i na Vista-i i na XP-u i radi bez problema.

ovako , sta se desi....

kad ubacim iPhone i udjem u iTunes , sve sljaka extra extra .... i onda "odjavim" iPhone, i kao zatvorim aplikaciju. i nakon sledeceg pokusaja paljenja aplikacije nista se ne dogadja, klikcem 100puta a nista, ima se utisak kao da aplikacija radi skriveno..... onda moram da uradim "Task Manager" i da je ukinem iz procesa. I na kraju kad kliknem ponovo na ikonu ,radi!

tako da nemam pojma sta i kako!
e, sad cuo sam foru, da kad instaliras iTunes pa tek onda ubacis iPhone, pravi probleme.....
a , kad prvo ubacis iPhone pa onda instaliras aplikaciju onda je kao u redu.....

Nema to nikakve veze kad ces da ubacis iPhone.

iTunes kada se instalira on instalira i mali 'service' za Apple Mobile Device ( ili tako nesto mrzi me da jurim po Task Manageru dok kucam ) i izgleda da tebi to glavi.
Moj savet ti je da odcekiras u iTunes-u auto sinhronizaciju i onda da pokusas. A svakako ovaj problem treba da prijavis na apple.com ili macserbia.org oni ce pre da ti daju konkretan odgovor.

Nazad
Vrh Dno